dinsdag 16 oktober 2012

LOK - wat een toepasselijke naam....


http://www.zonmw.nl/nl/themas/thema-detail/jeugd/thema-detail/?tx_zonmwdata_pi3[tab]=3&tx_zonmwdata_pi3[nieuwsitem]=1519&cHash=4a74d862215a01fc672f36c9ec45dd8f

Nieuws: Landelijk Opleidingscentrum Kindermishandeling van start


Het Landelijk Opleidingscentrum Kindermishandeling (LOK) is gestart met de eerste opleidingsgroep van de zesdaagse opleiding voor beroepskrachten die met kindermishandeling te maken (kunnen) krijgen.

http://www.zonmw.nl/nl/projecten/project-detail/academische-werkplaats-kindermishandeling-onderzoek-kennisontwikkeling-en-implementatie/samenvatting/

Het Landelijk Opleidingscentrum Kindermishandeling (LOK) richt zich op beroepskrachten die met kindermishandeling te maken (kunnen) krijgen en is onderdeel van de Academische Werkplaats Kindermishandeling (AWK). De AWK slaat een brug tussen onderzoek, beleid, praktijk en opleiding met als doel kindermishandeling zoveel mogelijk te voorkomen en mishandelde kinderen - én hun gezin - snel en goed te behandelen om hen optimale ontwikkelingskansen te bieden.

Voor meer informatie over de opleiding en de AWK kunt u zich richten tot: Janet van Bavel, projectleider AWK: jvbavel@jeugdriagg.nl.

                Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse

1 opmerking:

  1. Maar natuurlijk, dat leer je allemaal in 6 dagen, wat een mooi lokkertje.
    En wat gaat dat LOK ons kosten, wie betaald dat?
    Wie bedoelen ze met beroepskrachten?

    Sinterklaas komt eraan, die verrast nog meer kindjes met zijn lok€€zak.

    BeantwoordenVerwijderen