vrijdag 8 juni 2012

Kinderroof update - Jeugdzorg Gelderland bang voor demonstratie

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/03/hartverscheurend-politie-en-jeugdzorg.html

7 juni 2012 - 10:30 (ochtend )

Laatste bericht van Ilja:

“Mijn moeder heeft op 7 juni een afspraak met twee met kapsones beladen gezinsvoogden.
Zij willen alleen praten over bezoekregeling, terwijl mijn moeder en haar advocaat eisen dat de kinderen onmiddellijk aan haar worden teruggegeven.”

Dark horse: Een kwartier van te voren wordt aan moeder per sms gemeld, dat Bureau Jeugdzorg Gelderland niet komt opdagen. “We komen niet!” De tolk zit daar al met moeder te wachten. De advocaat is van Groningen op weg naar Gelderland en is al bij Utrecht, een kwartier verwijderd van plaats van bestemming. Hij is woest als hij door Ilja wordt ingelicht.
Reden voor het niet verschijnen van Jeugdzorg op de afspraak, is dat Ilja een oproep tot een demonstratie heeft gedaan. Gezien de overweldigende belangstelling voor het ‘Razzia-filmpje’ dat op Geen stijl werd geplaatst (evenals op Dark horse) is het niet ondenkbaar dat de Jeugdzorgmedewerkers bang waren onthaald te zullen worden door een boze menigte van gedupeerde ouders en sympathisanten.

Op 18 juni is er nog een afspraak gepland.  Ilja: “Ook al is Jeugdzorg hier zwaar op tegen, mijn moeder zal naast haar advocaat vergezeld worden door een persoon van formaat. De Letse Europarlementariër Tatjana Zdanoka zal mijn moeder bijstaan. Zij heeft alle stukken gezien, en heeft kunnen concluderen dat Jeugdzorg meerdere internationale wetten heeft geschonden, en dat daar wat tegen gedaan moet worden.”https://memopol.lqdn.fr/europe/parliament/deputy/TatjanaZdanoka/

“Mevrouw Zdanoka probeert contact te leggen met Groen Links Europarlementariërs in Brussel. Groen Links wil er niets van weten. Ze wuiven het weg: ‘Het zal wel zo moeten, het zal wel goed zijn.’ is het antwoord van Groen Links.

“Mevrouw Zdanoka verteld hen dat hier toch echt fundamentele mensenrechten worden geschonden, maar hier hebben de Groen Links parlementariërs blijkbaar geen boodschap aan.”

Ilja vertelt dat de Letse ambassadeur door het Nederlandse Ministerie van het kastje naar de muur wordt gestuurd. “Zij krijgt nergens gehoor.”

OPROEP TOT DEMONSTRATIE 18 – 6 – 2012

Opnieuw roept Ilja mensen op, om vreedzaam te demonstreren tegen het Jeugdzorgbeleid bij het komende gesprek met Jeugdzorg Gelderland, in Culemborg bij het Centrum voor Jeugd & Gezin, waar ook de Letse Europarlementariër mevrouw Zdanoka aanwezig zal zijn. Het tijdstip van het gesprek is nog niet bekend, maar kan opgezocht worden op de facebookpagina van Ilja NB.

Centrum Jeugd en gezin
Meerlaan 16
Culemborg


Redactie Dark horse: Eén van de schendingen van mensenrechten door Bureau Jeugdzorg, die mevrouw Zdanoka de Groen Links Europarlementariers voorhield, was dat er ondermeer tot uithuisplaatsing werd overgegaan, omdat er thuis Russisch werd gesproken.  Nu zijn er natuurlijk niet veel Russisch sprekende mensen in Nederland, dus electoraal was dit voor de Europese Groen Links fractie niet zo van belang. Zou Jeugdzorg de euvele moed hebben gehad om te verbieden dat er in gezinnen in Nederland, Turks of Marrokaans wordt gesproken, dan zouden ze op hun achterste benen gaan staan! Mensenrechten? Alleeen als het ons uitkomt.

Zojuist een nieuw bericht ontvangen van Ilja:

Sven,

Ik heb met Geen stijl gesproken, als zich een aanzienlijk aantal personen aanmeld, dan sturen zij ook een TV ploeg. Ik hoop dat dat een extra motivatie zal zijn.

Groet.
Ilja

UPDATE 26 juni 2012

Bericht van Ilja ontvangen

Goedendag Sven,

Komende donderdag zal een hele pittige zitting worden.

Jeugdzorg heeft geen enkele munitie.

Dit is wat wij hebben:

-Aangenomen aangifte tegen jeugdzorg ( fraude, valsheid in geschrifte )
-Leugen over uitbreiding van de omgangsregeling
-Duidelijke aanwijzingen van discriminatie
-Kinderen verbieden contact te hebben met hun oudere broer

Europarlamentatier gaat Jeugdzorg en Nederlandse staat aanklagen bij de hof van justitie in Luxembourg en Europese commissie voor schending van meerdere mensen en kinderrechten.

UPDATE 27 juni 2012

Een kort gedeelte uit Ilja zijn mail. Jeugdzorg heeft een verweer geschreven voor het kort geding dat is aangespannen. Later volgt een uitgebreid bericht.

Onderstaande betreft een uitleg van Ilja op het verweer van Jeugdzorg n.a.v. het kort geding.
Jeugdzorg Dark horse is in bezit van deze documenten. Wij laten een aantal schokkende zaken lezen.
Zoals, het de kinderen verbieden onderling met elkaar Russisch te spreken, kinderen mogen broer niet zien want die doet 'lelijk' tegen Jeugdzorg.

Sven,

Na aanleiding van de spoed uithuisplaatsing van de kinderen heeft de oudere broer van de kinderen (Ilj)  namens zowel A, N en Moeder J. A.  aangifte gedaan tegen bureau jeugdzorg voor fraude en valsheid in geschrifte. 

Aangiftes tegen jeugdzorg Gelderland en haar medewerkers worden normaal gesproken bijna nooit aangenomen. 
Deze keer was de aangifte wel aangenomen omdat de politie harde bewijzen kreeg dat aangaven dat spoed verzoek tot uithuisplaatsing van begin tot het einde vol stond met keiharde leugens.  En deze leugens ingediend waren aan de kinderrechter.  Zonder enige onderbouwde stukken.

De spoedeisendheid is omdat de kinderen nu inmiddels al 3 maanden aan het lijden zijn op een instelling wat bedoeld is voor kinderen met ernstige problemen.  N. en A. hebben geen problemen.  
Meerdere telefonische gesprekken met de kinderen zijn opgenomen, en uit die gesprekken blijkt dat de kinderen lijden en dat hun rechten geschonden worden. 

Hen wordt op de instelling verboden om met elkaar in Russisch (hun moedertaal ) te spreken. 

Zij mogen al 3 maanden hun oudere broer niet zien of spreken (de werkelijke reden ervan is opgenomen op audio, verteld door de gezinsvoogd ), terwijl zij er iedere keer om vragen.

Er wordt geprobeerd kinderen op te hitsen tegen hun oudere broer door hun te vertellen dat omdat hij niet netjes tegen jeugdzorg is zij niet naar huis terug mogen.

Kinderen dringen iedere keer op aan dat zij naar huis willen, hun wordt verteld wanneer er rechtszittingen zijn, en daarbij wordt gezegd dat pas als de rechter toestemming geeft, dan pas gaan jullie naar huis. Dit is gewoon een ordinaire pesterij. 

Beide beschikkingen zijn uitgesproken door rechters die duidelijk hand in hand met jeugdzorg lopen.  BIj de zitting van 4 april was moeder helemaal niet aanwezig, zij had haar gemachtigde gestuurd (met officieel ondertekende machtiging).  De rechter heeft geweigerd de gemachtigde naar binnen te laten, en daarmee werden moeder haar rechten geschonden, en was er geen sprake meer van een eerlijke zitting. 

Daarnaast had de kinderrechter aangegeven dat hij 2 weken nodig had voor een beslissing.  Dan is het nogal vreemd dat de beslissing op hetzelfde (na de zitting) werd uitgesproken.  Wat aanwijzingen geeft, dat rechter en jeugdzorg al van tevoren met elkaar op een akkoord hadden gegooid.  

En er stond:  

Deze beschikking is gegeven door mr. Lely-van Goch, kinderrechter, in tegenwoordigheid va G.J. Prinsen als griffier en in het openbaar uitgesproken op 04 april 2012. 

Dat is dus een leugen, want het was helemaal niet in het openbaar uitgesproken.
De rechter heeft gelogen in zijn eigen beschikking.

Voor het onderzoek dat de school had uitgevoerd was geen toestemming gegeven, en is dus illegaal. Daarnaast is het een zeer slecht uitgevoerde onderzoek, uit het rapport blijkt te lezen dat alles zeer amateuristisch was uitgevoerd. En het feit dat het zonder toestemming van moeder gebeurde geeft aanwijzingen dat school door jeugdzorg onder druk was gezet.  

En uit de audio opname van de school kan zeer duidelijk worden opgemaakt dat A  flinke vooruitgangen boekt.  En iets wat bureau jeugdzorg nooit erbij vermeld: De reden van de achterstand is omdat vader van de kinderen kinderen voor de scheiding op een Iederwijs school had geplaatst dat geen enkel vorm van discipline of lesgeven kent.  De reden van de plaatsing was:  Ik wil niet dat mijn kinderen reguliere onderwijs krijgen omdat bij reguliere onderwijs kinderen tot slaven van de overheid worden gemaakt ( vader's woorden ).


                 Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

7 opmerkingen:

 1. Mooi, we zijn er bij op de 18e.
  Stelletje amateurs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed zo Ilja, zet hem op!

  Schud Nederland maar eens flink wakker.
  Elk geroofd kind moet weer naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal er ook bij zijn , met videocamera , stelletje kinderdieven zie ook de zaak nienhuis-leenders op www.burojeugdzorg.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had Dibi Tofik toch gelijk!!!
  Groen Links is geen knuffelpartij voor allochtonen!
  Groen Links is een partij voor "intellectuele" grijze wollen groene milieuverdedigers maar geen partij voor het verdedigen van mensenrechten.Iedereen gelijke rechten?! Laat me niet lachen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes, wij kunnen er niet bij zijn, maar we leven mee!
  Misschien handig om alvast uit te zoeken of jeugdzorg een afspraak mag afzeggen vanwege een demonstratie. Want dan worden kinderen als chantage middel ingezet om een wettelijk recht te ondermijnen.
  Maar niets zots is ons vreemd in dit wereldje :(
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarom staat het verhaal van Ilja niet in de dagbladen? Als zelfs een Europarlementariër zich wil inzetten voor deze familie vind ik het toch wel nieuws van de eerste orde! En publiceer dan ook die uitermate arrogante brief van mevrouw van Summeren van BJZ Gelderland!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met alle respect; maar als er potentieel een menigte staat te wachten bij een dergelijk huisbezoek; dan snap ik heel goed dat een dergelijke instelling de afspraak afzegt.

  De oproep kan dan wel zijn geweest voor vreedzaam demonstreren; een menigte laat zich moeilijk controleren, wanneer je door de oproep via internet ook niet weet wie hier op af gaan komen én het zo'n beladen zaak betreft.

  Begrijp me goed: als er misstanden zijn dan moeten deze aangepakt worden, het lijkt me alleen dat dit niet de weg is.

  BeantwoordenVerwijderen