zaterdag 2 juni 2012

Petitie - nog 200 handtekeningen nodig!

[Deze kwam binnen bij de redactie]


Teken de petitie svp:  nog 200 erbij en er zijn 3000 handtekeningen.
Vraag uw vrienden en familie ook te tekenen. Immers, iedereen kan ermee te maken krijgen.

Het zou je zelf maar overkomen: een uit-buik-plaatsing. Op 7 juni om 20:25 de Vijfde Dag op Nederland. (beladen bevalling)
Vervolgens zie je je kind in één maand maar 2 1/2 uur in totaal, woont het bij pleegouders die ver boven de middelbare leeftijd zijn, die er niet voor kunnen zorgen dat je kind vrij blijft van luieruitslag en wordt het kind -gezien de onbekwaamheid van deze pleegouders - komende week overgebracht naar een volgend pleeggezin!

Hoezo een kinderbeschermende maatregel? Dit kind moet beschermd worden tegen AMK, WSJ en de RvdK! Wie doet dat? Valt dat te bereiken met de petitie?

Hoe zit het met de screening van pleegouders?
En hoe zit het met het netwerk. Een goede nicht met alle papieren op het gebied van kinderverzorging werd niet gevraagd het kindje te verzorgen, tot er goed onderzoek is gedaan en de rechter een goed besluit kan nemen.
Trouwens, kan de rechter dat wel? Heeft de rechter daarvoor gestudeerd? Waarom vertrouwt de rechter blindelings op wat de gezinsvoogd zegt en doet de rechter nog steeds niet aan waarheidsvinding?
 

http://www.eo.nl/overdeeo/pers/page/Thema_avond_De_Vijfde_Dag_over_opvoeden/articles/article.esp?article=13008092            Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

2 opmerkingen:

 1. Ze maken mensen zo onzeker dat ze haast niet meer in zichzelf kunnen geloven. Door al het schrijven, zien ze vaak de bomen het bos niet meer, energie gaat naar BJZ en RvdK, die pakken het op een negatieve manier aan, zonder positieve inzet. Ze maken mensen en kinderen knettergek. Onbegrijpelijk dat het nog steeds bestaat, en dat mensen met Nanny Jo Frost verder komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ouders dienen eigenlijk voor het krijgen van een kind een cursus te doen.
  Of een boek zoals op http://www.swpbook.com/index.php?action=view&book=1263&reeks=5 te lezen.
  Door dit niet te doen, kan men onzeker worden, overbluft worden.
  Dan zijn de tips op http://dl.dropbox.com/u/3224280/Videos%20%2B%20media%20links%20jeugdzorg.pdf mogelijk mosterd na de maaltijd van BJZ?
  Maar er kan nog wat aan gedaan worden als ouders niet eerst een jaar afwachten met ongeïnformeerd blijven.
  (Copieer de link en plak in uw browser!)

  BeantwoordenVerwijderen