vrijdag 15 juni 2012

Erik Gerritsen BJAA stelt zich voor...

Video:

http://www.bjaa-nl.pr01.members.pcextreme.nl/bureau-jeugdzorg-agglomeratie-amsterdam

Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) gaat uit van de rechten van het kind op een veilige opvoeding. Kinderen moeten kunnen opgroeien tot een gezonde en evenwichtige volwassene die volwaardig kan meedoen in de maatschappij.

Meestal kunnen ouders zelf zorgen voor een veilige opvoedingssituatie, of kunnen ze dat met hulp van een Centrum voor Jeugd en Gezin in hun buurt. Als de ouders niet gemotiveerd zijn om te zorgen voor een veilige ontwikkeling, dan is de inzet van de specialisten van BJAA nodig, die bescherming kunnen bieden. BJAA gaat dan direct aan de slag met het hele gezin om de kinderen zo snel mogelijk de juiste hulp te kunnen bieden. UHP, problem solved!

Bureau Jeugdzorg onderneemt direct actie wanneer kinderen in de knel zitten. Het gaat hierbij om kinderen die fysiek, verbaal of seksueel mishandeld worden, maar ook om kinderen die het ontbreekt aan gezag, structuur en geborgenheid. Bureau Jeugdzorg zorgt ervoor dat de juiste stappen worden gezet om deze bedreigingen van hun veiligheid weg te nemen. BJAA is er voor kinderen van 0 tot 18 jaar, maar de inzet kan soms worden voortgezet tot 23 jaar.  

4 opmerkingen:

 1. Als Bureau Jeugdzorg direct actie onderneemt als kinderen mishandeld worden, waarom doen ze dan al jaren niks met meldingen bij politie, AMK en Bureau Jeugdzorg zelf dat mijn kinderen door hun 'moeder' mishandeld worden?

  Antwoord Bureau Jeugdzorg Eindhoven: "Wij hebben van de school van de kinderen geen signalen gekregen dat de kinderen mishandeld worden". Vertaald: als de school het zegt geloven we het, maar een vader die aangeeft dat z'n kinderen door hun 'moeder' mishandeld wordt beschouwd als een leugenaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bureau Jeugdzorg zorgt ervoor dat de juiste stappen worden gezet om deze bedreigingen van hun veiligheid weg te nemen.
  Bureau Jeugdzorg is de grootste bedreiging voor hun veiligheid, meneer Gerritsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De rechten van het kind, tssss

  Wanneer een moeder het (aantoonbaar) niet nodig vind dat haar kinderen hun vader niet zien, en het hele geval beland bij BJZ in de molen, dan zijn er ineens geen rechten van een kind en zoeken vader en kind het maar uit. Hou de molen maar draaiende en neem maar een advocaat is dan het advies van dit stelletje zelf gerichte werkverschaffers.

  Heel dit artikel grenst aan waanzin in een, te ver doorgeslagen, wereld van "veiligheid" voor het kind..

  BeantwoordenVerwijderen