zaterdag 9 juni 2012

Niet nóg een zedenzaak

From: K.van.der.Wansem@amsterdam.nl
To:
CC: b.van.meggelen@dmo.amsterdam.nl
Date: Fri, 8 Jun 2012 16:49:30 +0200
Subject: ter informatieGeachte mw van Kralingen, heer Snijer,

Hierbij laat ik u weten dat dhr van Meggelen en ikzelf al enige tijd geleden een gesprek met het Kentalisbestuur hebben gepland over de omgang van de Signisschool met de signalen m.b.t. uw dochter. Dat gesprek vindt eind juni plaats.  Zoals door burgemeester van der Laan aangegeven in zijn brief van 24 februari jl wordt u op de hoogte gesteld wanneer de school – naar onze inschatting- haar aanpak op dit punt heeft verbeterd.

Met groet,

Karin v/d Wansem

Karin van der Wansem
Bestuursadviseur Kabinet Burgemeester
Bestuursdienst Amsterdam
Stadhuis, Amstel 1
Postbus 202
1000 AE Amsterdam


Geachte mevrouw van der Wansem en dhr. van Meggelen,

In de afgelopen maanden hebben wij onderzoek gedaan en via een betrouwbare bron informatie ontvangen over het onderzoek van de zedenpolitie. Hierin komt naar voren wat wij al vanaf de eerste dag vermoedden.
De functionaris die ons dossier heeft ingezien en die ons welgezind was, zei het volgende;

"Mevrouw, ik lees hier dingen waar ik niet vrolijk van wordt. Het gaat er niet alleen om dat de zedenpolitie er geen trek in had omdat de kinderen onder de 12 zijn. "(en daarom niet strafrechtelijk te vervolgen)

"Vanwege die hele Robert M zaak en 't Hofnarretje had de gemeente geen zin in nog een schandaal. Het is vanuit politieke correctheid dat u bewust bent tegengewerkt. U zult voor veel dichte deuren komen te staan"

Wij zijn niet geïnteresseerd in een vlaggensysteem of andere afleidingsmanoeuvres. Nu wij van elke verdenking van kindermishandeling zijn vrijgesproken als ouders, eisen wij dat de verklaring van onze dochter dat het misbruik op de school heeft plaatsgevonden serieus wordt genomen. Het misbruik kán nergens anders hebben plaatsgevonden en het verborgen houden van het seksuele schandaal voor de ouders van de andere kinderen is ook een gemeentelijke tekortkoming.

Wij eisen dat er transparantie komt in deze zaak, zodat ons besmeurd blazoen gezuiverd kan worden, en wij echt kunnen geloven dat het belang van kinderen voorop staat en niet politieke motieven.


met vriendelijke groet,

Mevrouw APM van Kralingen


          Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

1 opmerking:

  1. Die gemeentelijke tekortkoming is dan wel van criminele aard...wat een verdrietige situatie !!!

    BeantwoordenVerwijderen