woensdag 6 juni 2012

Letse Europarlementariër gaat in gesprek met Bureau Jeugdzorg Gelderland

De komst van de Letse Europarlamentarier wordt met een anderhalve week uitgesteld om de volgende reden:

Ik hoop dat er alsnog mensen morgen komen voor de demonstratie, want dat wordt een vuistgebaar uit naam van alle slachtoffers van deze criminele organisatie.

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/03/hartverscheurend-politie-en-jeugdzorg.html


E-mail die de teamleider van Jeugdzorg brutaal naar de Europarlementariër stuurde:


E-mail teamleider: g.van.summeren@bjzgelderland.nl

Geachte mevrouw Zdanoka,

Mevrouw Antonova heeft aan Bureau Jeugdzorg Gelderland het verzoek gedaan om een gesprek te voeren in uw aanwezigheid. Zij wil u graag meenemen als vertrouwenspersoon en zij wil, in uw aanwezigheid, graag nogmaals met Bureau Jeugdzorgmedewerkers spreken over de door mevrouw gewenste thuisplaatsing van haar kinderen.
Als betrokken teamleider wil ik u en mevrouw Antonova graag laten weten dat ik opensta voor dit verzoek. Het door mevrouw Antonova verzochte tijdstip voor dit gesprek, 7 juni aanstaande, is echter niet mogelijk.
Wij zijn pas op 4 juni jongstleden geinformeerd over mevrouws wens om u aan te laten sluiten bij het reeds geplande gesprek op 7 juni. Dit gesprek is gepland door de gezinsvoogden van mevrouw Antonova en is bedoeld om belangrijke inhoudelijke zaken over de kinderen met mevrouw te bespreken, zoals behandeling en uitbreiding van de omgangsregeling.

We vinden het heel belangrijk dat we aanstaande donderdag deze zaken met mevrouw Antonova kunnen bespreken omdat ze van belang zijn voor het welzijn van de kinderen.
Een gesprek in aanwezigheid van u zal voor mevrouw Antonova meer het doel dienen van het bespreken van de gronden en de rechtmatigheid van de door Bureau Jeugdzorg uitgevoerde uithuisplaatsing van de kinderen. Ik heb hier begrip voor en wil graag tegemoet komen aan dit verzoek, maar ik zou het zeer onwenselijk vinden als dit het gesprek van de gezinsvoogden over zaken die de kinderen direct betreffen, zou belemmeren.
Ik vind het daarnaast van belang dat bij een gesprek met u en mevrouw Antonova ook een leidinggevende aanwezig is en een jurist. Op die manier kunnen wij u goed uitleggen hoe door Bureau Jeugdzorg gehandeld is. Op deze korte termijn lukt het niet om deze personen beschikbaar te stellen voor een gesprek.

Ik doe er graag alle moeite voor om tot een spoedige afspraak te komen met u en mevrouw Antonova en verzoek u vriendelijk of u mij wilt doorgeven welke tijdstippen voor u geschikt zijn in week 24 en 25. Ik zal u en mevrouw Antonova dan zo spoedig mogelijk een datum voor dit gesprek zenden.

De gezinsvoogd heeft mevrouw Antonova er gisteren per e-mail over geinformeerd dat Bureau Jeugdzorg u niet tijdens het geplande gesprek van 7 juni kan ontvangen.
Gezien de korte termijn van deze afspraken, verzoek ik u vriendelijk om mij een ontvangstbevestiging te sturen van deze mail.

Hoogachtend,

Mevrouw G. van Summeren

Teamleider Bureau Jeugdzorg Gelderland
Stationsstraat 26-30
4001 CE Tiel

T: 0344-634459
F: 0344-634389


                 Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

5 opmerkingen:

 1. Vreemd he??!!! Och,och wat moet er toch veel geregeld worden door Bureau Jeugdzorg Gelderland, mevrouw van Summeren!!

  Ging er voor die UHP ook zoveel voorbereiding aan vooraf??!! Was mevrouw Antonova hier ook ruimschoots van te voren van op de hoogte?? Is er met haar van te voren overlegd??!!

  Advies voor mevrouw Antonova!! GEEN ENKEL GESPREK MEER VAN TE VOREN MET DEZE MENSEN!

  U bent de ouder! U bepaalt wat in het belang is van UW kinderen!!

  Gelukkig weet mevrouw Antanova dat u, mevrouw van Summeren,zonder doel en rechtmatigheid haar kinderen uit huis hebt GEHAALD!

  Waarom denkt u, mevrouw van Summeren, dat mevrouw Antanova nu de hulp inschakelt van de Letse Europarlementarier??

  Ik hoop echt dat het werk van jeugd'zorg' nog veel meer de aandacht trekt van het Europese Parlement!

  Heel Nederland zou wat betreft de jeugd"zorg"
  op de zwarte lijst moeten komen te staan!! Aan banden worden gelegd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kruip alstublieft weer terug in uw duistere hol waar u vandaan komt, mevrouw van Summeren!
  U blameert en schaadt ons land,onze kinderen en onze ouders met uw praktijken!

  Regering, doe in godsnaam iets aan deze maffiapraktijken!!!
  Hoe kunnen jullie je in vredesnaam druk maken over mensenrechten schennis buiten onze grenzen middels sancties, economische boycots, terugtrekken van diplomaten uit besmette gebieden terwijl mensenrechten schennis onder jullie neus binnen jullie eigen landsgrenzen plaatsvindt??!! Zijn jullie doof? Zijn jullie blind?

  Doet mij denken aan het beeld van: door de week doen we alles wat God verboden heeft, maar zondags zitten we in de kerk!!

  HYPOCRIET!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. BJZ wil er een jurist bij: dat is een erkenning dat BJZ fout zit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welnee!! dat is een dikbetaalde advocaat van de duivel zelf!!

   Verwijderen
 4. Ach ze voelen de pijn niet die anderen voelen,tot dat ze aan het einde van hun leven hun leven als een film aan zichzelf afdraaien,en moeten zien en voelen wat ze anderen aandeden,nu denken ze alles te kunnen maken...maar ook zij gaan aan het einde van hun leven ergens naar toe,als de tijd daar is....daarom leef ik maar liever intens eerlijk en oprecht,en doe ik wel liefdevol wat er gedaan moet worden,zonder mensen verdriet te doen.

  BeantwoordenVerwijderen