donderdag 14 maart 2013

Het verhaal van de Turks-Nederlandse Noraly Yorukseven

12 opmerkingen:

 1. Respect voor Noraly.

  Want kinderen verdwijnen in dit land, en in heel Europa als sneeuw voor de zon.
  Met goedkeuring van de Staat. Criminelen zijn het.

  Voor het gerecht ermee..tenminste, dat denk je maar, het is allemaal een grote illusie, want het gaat niet om waarheidsvinding ,maar om geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is m.i. de hoogste tijd om serieuze vragen te stellen ten aanzien van de geestvermogens van de betreffende rechters ..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Langzaam aan wordt het TOTALE falen van justitie duidelijk:

  14 maart 2013

  'Kinderporno al jaren te vinden via website rechtspraak.nl'

  Hoe dwaas moet het nog worden voordat enige zelfreflectie kan worden verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al wat meer in de opmerkingen bij (Knip en plak de link):
  http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2013/03/atv-haber-documentaire-toont-de.html

  Het is een zaak die bewijst dat BJzR keer op keer fraudeert (liegt en valselijk beweert zonder deugdelijke motivering) met de waarheid, en tegen het belang van het kind arbeidt.

  Het jongetje is nu al lang weggehouden van zijn (gewone, intelligente, bekwame en getestte) moeder.

  De rechters zijn vriendjes met de gezinsvoogdij, kennelijk. ...Want ze accepteren dat een ondeskundig en niet-universtair-geschoolde gezinsvoogd meerdere positieve, diagnostisch rapporten van academisch doorgestudeerde psychiaters wegveegt, dus bewijs van hun foute inzet wegvegen, en de rechter laat dat toe!!!

  Afschuiftactiek van eigen falen van de gezinsvoogdij.

  Dat is verre van diagnostische waarheidsvinding, en aan de signalen van het jongetje te horen verre van het optimum in zijn ontwikkeling, om zo veel weggehouden te worden van zijn generatieve afkomst.

  Dat is later zeer schadelijk voor het kind dat opgroeit in pleegsituaties met seksuele betasting en antipedagogie, pesten, en beperken in kennen.

  Waar glaswol de oorzaak van een klacht was, is niet de moeder gek (volgens de ARBO-wet) maar de gezinsvoogdij.
  Werknemers moeten beschermd worden tegen splinters MMMF. Waarom kinderen dan niet?

  En ze is verhuisd naar een schone flat.
  Zelfs de RvdK heeft zijn indicatie ingetrokken, maar BJzR gaat door en door en door....
  Fouten afdekkend.

  Geen zorg gevend terwijl wel door de gezinsvoogden tegen de rechters is gezegd dat dit en dan weer dat mankeerde als reden tot niet-terugplaatsen, wat daarnaast volkomen ondeskundig is, en de plak volkomen misslaat.

  Waar beweerd wordt dat een kind autistisch zou zijn (geen diagnostisch rapport) moet men toch een medisch vervolg geven?

  Waar beweert wordt door de gezinsvoogd dat het kind onthecht is (na 6 overplaatsingen in een jaar op 6 jarige leeftijd) dan moet je toch met een speciaal therapeut en de moeder tot therapie overgaan?

  Wanneer het kind seksueel betast is, moet het toch therapeutische aandacht krijgen, en dat 'verzorgt' de gezinsvoogd zelf, zonder bevoegdheden.

  En dat o.a. laat de rechter gebeuren, ondanks dat er op gewezen wordt; maar de moeder wordt de mond gesnoerd op de zitting met valse beweringen door BJZ.
  Er is veel meer bewijsbaar mis.
  Wat een zorg van BJzR.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat er een diepere wrang in het hele concept 'kindontvoering door de regering' speelt, iets dat vele malen erger is tot het lugubere toe. Al deze mensen hoeven namelijk geen eed af te leggen voor GOD of moeder Justitia ... let op, in onze gemeenschap praten wij niet over Vrouwe Justitia maar MOEDER des WAARHEID.

  Elke moeder die een traan laat vallen vanwege haar kind, is een vloek voor diegene die dat voor elkaar heeft gekregen ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien moet vrouwe justitia eens een poosje de blinddoek opzij leggen, en kijken wat er echt gebeurt in Nederland!

   Verwijderen
  2. Dan neemt Opstelten de benen, want zij zal haar zwaard heffen ter verwoesting. De politie bellen ter bescherming helpt dan niet meer. Allemaal in het belang van onze kinderen

   Verwijderen
  3. Vandaag (16 maart 2013) staat in het FD dat Opstelten vindt dat integriteit ook voor het bestuur geldt.

   Dat betekent werk aan de winkel, Oppie.

   De regering, de rechterlijke macht, de inspectie voor de jeugdzorg, de jeugdzorg zelf, de RvdK, allemaal hebben ze grote problemen met integriteit.

   En zolang genoemde organen (blijkbaar) mogen liegen en manipuleren, mogen wij burgers dat natuurlijk zeker.

   Enne, Oppie, weet je wel, het geweldsmonopolie in ruil voor (rechts-)bescherming en rechtszekerheid?

   Hoog tijd om de rechtstaat eens grondig te reviseren, want het meelijwekkende gedrocht is langzamerhand doodziek.

   Verwijderen
 6. Beëdigen is een must.
  Daarom ook dat het Jeugdbeschermingsplan in het filter dat tot onderzoek leidt van meldingen in stap 3 bij een RvdK+ een diagnost zit, die dus beëdigd is en onder tuchtrecht valt.
  Dan is er wat aan te doen, indien deze de streken zou uithalen die gemeengoed zijn in BJZ en met name BJz Rotterdam i.d.g..

  Je gaat vanwege de eerst onbekende oorzaak van de jeuk naar een invallend huisarts, die aan vlooien en luis denkt, maar niet aan glaswolsplinters, en moeder vervelend vindt klagen en dan maar een AMK-melding doet, omdat hij denkt dat het AMK degelijk zou onderzoeken....
  Het bleek speculeren en insinueren.
  Waar een moeder het eens verkouden kind homeopathisch behandelde, heet het naar woorden van BJzR dat de moeder het kind vergiftigt met geneesmiddelen. Alsof de dosis in een homeopathisch middel tot vergiftiging kan leiden bij D6 of D12....
  De rechter vroeg BJZ op de melding van moeder dat ze ontdekte dat er sprake was van glaswol, of glaswol ziekte kon veroorzaken?
  Ook 'verkoudheid' is een ziekte, maar geen gevaar voor de volksgezondheid. Wat antwoord BJZ?....: "Glaswol is geen gevaar voor de volksgezondheid". Dat is dus een misleidend antwoord. Het beantwoord de vraag over ziekte niet.

  Volgens ARBOportaal veroorzaakt glaswolsplinters ziekelijke jeuk waartegen werknemers door de werkgever beschermd dienen te worden, en waarom dan bewoners niet?
  BJzR kwam dus vanaf het begin met een ongediagnosticeerde drogreden waar al de rechters op voortborduurden en de UHP verlengden, zonder onderzoek naar het welbevinden van het jonge kind!!!

  Dit wil BJzR in de doofpot stoppen door de rechters te misleiden met valse beweringen. "Geloof ons, het BJZ, en we hebben werk".

  Het kind kan al jaren barsten, blijkt uit het handelen van BJzR.
  Psychiatrische rapporten (beëdigd!) worden door de ondeskundige en klungelende onbeëdigde gezinsvoogdes van tafel geveegd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik verbaas me wat de advocaten eigenlijk onderzoeken in dit soort zaken? Of staat die ook machteloos met bewijzen van deskundigen? De (kinder)rechters zijn zelf ook geen deskundigen, ze zouden dan ook dat soort vragen moeten stellen aan gecertificeerde ( of medisch beëdigde) deskundigen. Waarom krijgen die rechters en hun maatjes van BJZ toch zoveel macht, waarom mogen zij dagelijks de mensen-kinderrechten schenden, waarom mogen ze met onwaarheden wegkomen, waarom gedragen ze zich alsof ze iedere dag ongesteld zijn (ja sorry, bedoel pitbuls - kafferen ouders uit!), waarom vinden ze hun leugens en die van derden zo geloofwaardig, waarom vinden ze het goed dat ze zoveel verdienen door gezinnen te ontwrichten, waarom laat de regering dit toe, waarom bestaan ze nog?

   Verwijderen
  2. Zo lang de rechters zich als volslagen imbecielen laten leiden door instanties die geen onderzoek naar de feiten doen, staan advocaten ook machteloos.

   Verwijderen
 7. Staatssecretaris Van Rijn heeft het voornemen aan de Turkse Premier uit te leggen 'hoe zorgvuldig het Nederlandse systeem is'
  (15 maart 2013)

  Wat zou hij daarmee bedoelen?

  Gaat hij uitleggen wat bv Corine de Ruiter en Caroline Forder ervan vinden, of gaat hij de papieren werkelijkheid nog eens mondeling herhalen?

  Het kan een interessant gesprek worden, want het schijnt dat de Turken intussen eigen onderzoek hebben gedaan naar de toestanden in de Nederlandse jeugdzorg.

  Wat zou ik graag 'als een vlieg aan de wand' bij dat gesprek aanwezig zijn ..

  BeantwoordenVerwijderen