vrijdag 8 maart 2013

Handelswijze Jeugdzorg Nederland getoond in Rusland
http://www.facebook.com/l/VAQFlYAQXAQFPlMaG9ia1L6gm7sKzvMoj7HJlUPc5QuxEZg/youtu.be/Gm4sLNhcA8Y

Naam video:
Jeugdzorg fascisme in Nederland


In Rusland werd er tijdens een grote bijeenkomst over opvoeding in het Kremlin, de Nederlandse Culemborg zaak besproken. Hierbij werden twee Russische kinderen op een onmenselijke manier uit hun huis gesleurd door politie en Jeugdzorg Gelderland. Jeugdzorg Gelderland kon de publiciteit, rond de zaak die inmiddels bekend staat onder de naam de Culemborg-razzia niet meer aan en dumpte het dossier, zonder tussenkomst van een rechter bij het Leger des Heils. Het was overigens de zoveelste keer dat Jeugdzorg met haar onrechtmatig handelen, er ter zitting er gewoon mee weg kwam. Het zoveelste voorbeeld waaruit blijkt dat Jeugdzorg de kinderrechters in haar zak heeft. De kinderen wordt in de instelling verboden Russisch met elkaar te spreken. De familie informeerde Jeugdzorg Dark horse dat de kinderen al veel woorden van hun moedertaal niet meer kennen.

16 februari 2013:

Het is al bijna een jaar geleden dat de beelden van de uithuisplaatsing van het broertje en zusje van Ija in de stijlloze mailbox zaten. Topic na rechtszaak na nóg een uithuisplaatsing na overplaatsing volgde. De kinderen zijn inmiddels gedumpt door Jeugdzorg: sinds enkele maanden staan ze onder toezicht van het Leger des Heils. Blijkbaar konden ze zich Ilja niet langer van het lijf houden, en zelfs de rechter heeft afgelopen week voor het eerst met een bestraffende vinger naar Bureau Jeugdzorg Gelderland gewezen.

Ook Ilja knokt door: volgende week woensdag (20 februari 2013) leest hij namens zijn moeder een statement voor in Brussel, bij de EU. Zie agendapunt 13. Zelfs in een zaal van het Kremlin is de zaak al aan bod gekomen, zoals te zien is in de video hierboven. Tijdens een live op Russische TV uitgezonden topconferentie over ouderschap en opvoeding, die werd bijgewoond door president Poetin, werd met vrees gesproken over jeugdzorgsystemen in Europa die Rusland dreigen te bereiken. Vanaf minuut 5 in bovenstaande video komt ons eigen Hollandse Bureautje Jeugdzorg Gelderland aan bod. Op 6'35 worden zelfs de razzia-beelden van vorig jaar vertoond. Russen die bang zijn voor Sovjet-toestanden: je hebt geen ondertitels nodig om die beeldspraak te kunnen verstaan.

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2013/02/russen-vrezen-sovjetpraktijken.html

 


 

5 opmerkingen:

 1. http://www.rediff.com/news/slide-show/slide-show-1-stunning-winners-of-the-world-press-photo-2013-contest/20130219.htm#10

  Moeten we niet alle kinderen fotograferen voor en na jeugdmishandeling door de jeugdzorg en kuitenlopers?
  Kijk ook eens naar ouders, die maken ook een transformatie waardoor ze 10 jaar ouder uitzien binnen een jaar.

  Facisme, sadisme, slavernij ... en hoogmoed .... men weet wat er na hoogmoed komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik versta er totaal niets van ,maar begrijp t absoluut !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klik rechtsonder op het tweede incoontje Ondertiteling; klik op Russisch (automatische ondertiteling).
   Klik nogmaals op het icoontje Ondertiteling: Klik dan op Ondertiteling vertalen.
   Klik op de talenbalk en scroll totdat uw gewenste taal verschijnt en klik dan op OK.
   Let wel: een computer vertaalt letterlijk, als je de woorden een beetje inelkaar puzzelt dan kom je een stukje verder.

   Weet niet of Ilja's mama of himself het kan vertalen om het hier op DH te laten plaatsen.

   Verwijderen
 3. Er wordt meer aandacht in het buitenland besteed aan de werkwijze van jeugdzorg in Nederland, dan in Nederland.
  Het ergste is dat de rechtspraak in Nederland niet geld voor jeugdzorg.
  Nog erger is dat de Nederlandse rechtspraak voor buitenlandse kinderen dadelijk wel geld maar voor Nederlandse kinderen niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dames heren.

  De man zegt nagenoeg hetzelfde wat ik in het Engels zei in het Europees parlement.
  Paar extra dingen over de alcoholist / sektelid vader van de kinderen ( met wie jeugdzorg vanwege eigenbelang dikke vriendjes is ).

  En ook: Europees parlement wordt volgegooid met klachten over de west Europese jeugdzorg ( voornamelijk Nederland, Duitsland, UK, Denemarken en Finland ).

  De jeugdzorg toko's proberen het zo stil mogelijk te houden ( waarschijnlijk om de de politiek niet wakker te schudden ).

  BeantwoordenVerwijderen