zondag 3 maart 2013

Petitie aanbieden aan de Europese Commissie

http://petities.nl/petitie/stop-machtsmisbruik-door-wsj-en-jeugdzorg

Op 27 februari 2013 heeft Jeugdzorg Dark horse in de Tweede Kamer in Den Haag, aan Brigitte van der Burg (VVD) de petitie overhandigd.


Deze petitie gaan wij eind maart digitaal indienen met een begeleidende brief aan de Europese Commissie in Brussel. Jeugdzorg Dark horse heeft contacten gelegd met Euro ParlementariĆ«rs die op de hoogte zijn van Nederland haar onrechtmatige handelen in het kindbeschadigende Jeugdrecht. 

Wij hebben steun vanuit Brussel en vragen u de petitie te ondertekenen, zodat wij nog sterker staan om te vechten voor een rechtvaardig familierecht, met waarheidsvinding, beĆ«digde zittingsvertegenwoordigers, en het terugdraaien van de alternatiefstelling van art.35 UvB.WJz, omdat kinderen recht hebben op hoogwaardige zorg. 

Initiatiefnemer Ada Busman: 

                                Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

1 opmerking:

  1. Dat is het natuurlijk! Ouders en slachtoffers vragen waarheidsvinding en jeugdzorg gaat als antwoord daarop naar een cursus Leugens en Waarheidsvinding? Om een zaak nog verder te onderbouwen met laster? Zo kun je bezig blijven. Snappen ze het nou niet of willen ze het niet snappen!

    BeantwoordenVerwijderen