dinsdag 12 maart 2013

De praktijken van de Nederlandse Jeugdzorg op de Turkse televisie getoond (ATV)

3 opmerkingen:

 1. En NL gaf aan dat in Turkije de mensenrechten worden geschonden? Die uitspraken moeten nog eens nader bekeken worden. Hoop dat de aandacht die de Turkse media hieraan besteed als een lopend vuurtje doorgaat en dat ook omringende landen die wel de rechten van de mens respecteren dit onder de aandacht brengen! NL schend de mensenrechten en is bezig met pure kinderhandel omwille van het geld worden kinderen bij hun ouders vandaan gehouden! Een ouder die 1 dag van tevoren naar het Consulatiebureau gaat en waarbij geen zorgen zijn. Als er dan 1 dag later een veiligheidsplan niet ondertekend wordt door een van de ouders zonder gezag moet het kind opeens gelijk uithuis worden geplaatst!?! Zonder enige bedreiging!?Zelfs de pleegmoeder zegt 1 dag later dat het kind er goed verzorgd uitziet en dat de verzorging goed is geweest! We hebben het hier over pure handel in kinderen! Als de druk van buitenaf toeneemt en als er gezien wordt dat de rechten van kinderen hier grof worden geschonden heeft de NL overheid een heel erg groot probleem! Dit moet stoppen! zowel voor de kinderen als de ouders!

  Een beroofde moeder die van haar dochter houdt en haar dochter mist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nederland heeft nooit iets anders gedaan dan met de vingers wijzen naar anderen, juist omdat ze zoveel onheil te verbergen hebben willen ze via die vingers alles camoufleren.

  Dat kan nu niet meer, daar is het te laat voor. De beelden gisteren van een huilende moeder en de ijzige rechters/jeugdzorg gaven mij rillingen.

  Inbreken in een huis door jeugdzorg zonder huiszoekingsbevel, een jonge knaap filmen tegen zijn wil (dat is schenden van zijn privacy, hij moet niet alleen die gezinsvoogd aanklagen maar ook de omroep) IVRK wordt hier dus stelselmatig geschonden door al die partijen.
  Laat dit ook maar eens rondgaan in het buitenland.

  Ik word er kotsmisselijk van als ik ze zie lopen en praten "kijk eens, je hebt dezelfde kleur als je moeder"

  Een boodschap voor de directeur van de TU Delft, u zei dat u geen inschrijvingen meer krijgt van Beta studenten.

  Ik kan u vertellen waar ze zitten, voornamelijk jongens. U moet ze weghalen uit de kinderpsychiatrische inrichtingen, u moet ze weghalen uit de jeugdzorginstellingen (open of gesloten), u moet ze uit de klauwen van het speciaal onderwijs halen, u kan ze vinden bij het AMK waar ze aangemeld worden door scholen en GGz.

  U kunt ze ook vinden bij de leerplichtambtenaar die thuiszittende kinderen en hun ouders aanklaagt bij de kantonrechter. Raad u eens hoeveel kinderen dat bijelkaar zijn? Ja teveel, en nu wil Rutte alweer buitenlanders naar nederland halen beste directeur van TU Delft. Let wel, dat zijn de Britten want ze zijn hun Triple A kwijt. Nog meer slavernij. In Engeland halen ze hun kinderen net zo gemakkelijk uit huizen als in NL, het wordt dan alleen in NL voortgezet.

  De Minister President van Luxemburg hoopt dat het in Europa niet uitloopt tot een burgeroorlog. Dat zei mijn ex ook al 4 jaar geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het zo jammer dat dit een hetze is geworden, zowel voor de pleegouders als de Turkse moeder. De hetze gaat voorbij aan het werkelijke probleem....Jeugdzorg laat heel veel steken vallen, we zijn niet perfect, en het is ontzettend moeilijk, voor Jeugdzorg en Ouders. Maar waar ik tegen aan loop, is het verbloemen van je fouten. Helemaal schandalig vindt ik dat de politiek ook nog kolen op het vuur gooit.
  Maar dat is mijn mening...en ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen