woensdag 19 september 2012

Antwoord van 'Prins Willem Alexander'

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/09/kent-u-al-het-tijdschrift.html


Lieve kinderen,

Ik wil jullie laten weten dat ook Maxima en ik ons ernstige zorgen maken. Jullie worden inderdaad met velen mishandeld, dat wordt duidelijk uit de Leidse prevalentieonderzoeken.

Helaas is ook duidelijk dat de zorg aan mishandelde kinderen niet goed functioneert. Hoeveel extra geld er ook heen gaat, de kindermishandeling neemt maar niet af. Daarom is het heel jammer dat wolf in schaapskleren, Erik Gerritsen, zich opwerpt als jullie ambassadeur. Want die houdt zich helemaal niet bezig met het verbeteren van de zorg aan mishandelde kinderen. Hij is alleen maar bezig met geld, zoveel mogelijk OTS-en verkopen. Nu wil hij ook al OTS-en voor ouders verkopen. Ik zou die man wel eens een draai om zijn oren willen verkopen als hij niet heel snel opstapt of zijn BJAA grondig reorganiseert en verbetert.

Wij van het Koningshuis krijgen zoveel klachten van kinderen uit internaten en pleeggezinnen. Maxima en ik weten best dat jullie geen echte zorg krijgen, maar in plaats daarvan worden behandeld voor zogenaamde 'gedragsstoornissen'. Vaak vastgesteld (gediagnosticeerd durven ze het zelfs te noemen....) door een gezinsvoogd van laag intellectueel niveau, met moeite havo en een (makkelijke) HBO-opleiding. In werkelijkheid zouden jullie natuurlijk traumabehandeling moeten krijgen en alle liefde en zorg die je nodig hebt. In plaats van die stomme gemene behandelingen voor 'gedragsstoornissen' die de jeugdzorg zelf verzonnen en gediagnosticeerd heeft, om vervolgens daar ook weer veel geld aan te kunnen verdienen.

Konden jullie maar allemaal op Eikenhorst wonen, dan gingen we elke dag pannenkoeken bakken en speurtochten doen in het bos en met de paarden en honden naar het strand. Dan mochten jullie ook loyaal zijn aan jullie ouders en zouden wij niet slecht over hen praten en zouden er goede ruime bezoekregelingen zijn. Kon ik maar eens op de politiek inpraten, ze eens door elkaar rammelen en wakker schudden. Maar dat gaat allemaal niet in mijn functie.


Weet dat wij ons binnenskamers steeds bozer maken over de falende, liegende en bedriegende hulpverlening (de goeden te na gelaten), maar dat uitgerekend die Gerritsen zich er weer tussen heeft gewurmd met een zogenaamde troonrede, slaat alles. Die zouden Maxima en ik wel eens een weekje uitgebreid willen kielhalen in de slotgracht.

We zijn er ook niet gelukkig mee als Lodewijk Asscher vice-premier zou worden, want die zegt ook vaak dat hij tegen kindermishandeling is en dat hij zoveel hart heeft voor de jeugdzorg. Maar in werkelijkheid loopt hij achter Erik Gerritsen en andere bestuurders aan. Asscher als minister of zelfs vice-premier is daarom geen goed idee. Laat hem eerst er maar eens in slagen Erik Gerritsen te temmen en BJAA eindelijk te verbeteren.

Wij volgen de jeugdzorg en het onderwijs in Amsterdam van dichtbij, en zoals mijn moeder altijd zegt: De leugen regeert in de media. Asscher op een voetstuk zetten - zoals veel media doen - is niet terecht, gezien zijn werkelijke bestuurlijke daden en resultaten. Maar ach, de man kan wel leuk speechen.

Als die Gerritsen zich echter ooit nog eens zou melden op het bordes (welke partij zou zo oliedom zijn, maar je weet maar nooit...) gooien Maxima en ik de kont tegen de krib. Democratie of niet, zulke types komen er bij ons eenvoudigweg niet in. Geert Wilders hebben we ook liever niet vanwege zijn discriminatie, maar zo'n Gerritsen die zijn topsalaris verdient over de rug van mishandelde kinderen is de bloody limit van onmenselijkheid. (Dat vindt mijn moeder ook).

Konden wij maar meer doen voor jullie.  Echter, we blijven het volgen op Jeugdzorg Dark horse. Sympathieke belangrijke site! Ga zo door, want dat is pas echt in het belang van de kinderen. Die arme, arme Narda en Willie en Jaqoeb en hun godgeklaagde lot in handen van Jeugdzorg, WSJ,etc. Asscher mag er dan niets aan doen, Maxima en ik vreten onze hoed dagelijks op van woede. Dat zullen we Asscher zeker fijntjes laten merken in de contacten de komende jaren, mocht hij lid worden van het kabinet.

Prins Willem Alexander


                       Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse

3 opmerkingen:

 1. Lieve zoon Alexander,schoondochter Maxima,

  Jullie hebben gesproken naar mijn hart!


  Wij Beatrix, moeder,

  Koningin der Nederlanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog even wat vragen Alexander!

  Heb jij onlangs je schoonzus Laurentien nog gecontact?
  Wellicht wil zij ook wel een episteltje doen toekomen aan de site van Darkhorse?
  Zij is nogal betrokken bij en bedreven in het schrijven en spreken der Nederlandse taal!!

  Zij heeft dacht ik wel enkele goede tips voor het opstellen van Plannen van Aanpak en het schrijven van dossiers van de gezinsvoogden.
  Deze zijn vaak niet te lezen!!

  Hartelijke groeten,

  Beatrix, moeder,

  Koningin der Nederlanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nederland mag heel erg blij zijn met zo'n kroonprinselijk paar! Hulde! Spontaan ben ik het Wilhelmus gaan zingen. Vooral de woorden 'de tiranie verdrijve' krijgen nu nog meer betekenis.

  BeantwoordenVerwijderen