woensdag 23 mei 2012

Speciale huisvesting voor jonge gezinsvoogden


(Let op het naambordje!)

                    Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse

4 opmerkingen:

 1. Huisregels Bureau Jeugdzorg Noord Brabant

  Om voor cliënten, bezoekers en medewerkers duidelijkheid te scheppen hebben wij huisregels opgesteld. Zo is helder wat u van ons mag verwachten. (Dat weten we al jaren! NIETS!! Alleen ellende!) En wat wij van u verwachten. (Ook dat weten we! Ja en amen zeggen!! Mooi niet! De bezetter van 1940-1945 hebben we ook weg gekregen! Dachten ook dat ZIJ het bij het rechte eind hadden!) Deze huisregels gelden voor alle contacten tussen u en onze medewerkers. Zowel op ons kantoor als bij u thuis.

  Omgang met elkaar

  • We behandelen elkaar met respect.(Sinds wanneer behandelen jullie ouders en kinderen met respect?)
  • Voor intimidatie, geweld en agressie is geen plaats. In geval van geweld of bedreiging doen wij altijd aangifte bij de politie. (En wij dan? Waar kunnen WIJ naar toe met de agressie en intimidatie en bedreiging die jullie op de ouders en kinderen uitoefenen?)

  • Wapens en andere gevaarlijke voorwerpen zijn verboden. (Gevaarlijke wapens en voorwerpen bij jullie zijn Plannen van Aanpak en dossiers!)

  • Het maken van beeld- of geluidsopnames die bedoeld zijn voor openbaarmaking is niet toegestaan. (Mispoes!! Dat wettelijke recht hebben ouders! We gaan er gewoon mee naar een besloten zitting van de rechter! EN we hebben het recht contactjournaals op te vragen!!)

  • Gebruik mobiele telefoon of mp3-speler op een niet-storende manier.

  Uw veiligheid

  • Volg in onveilige situaties de aanwijzingen van onze medewerkers op. (Juist niet!! Die aanwijzingen van jullie veroorzaken nog groter leed en onveiligheid voor kinderen en ouders!!)

  • Bureau Jeugdzorg is niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging of verlies. Let dus zelf op uw eigendommen. (Dus jullie worden niet aansprakelijk gesteld voor het stelen en beschadigen van ONZE kinderen??!! Beschadigen van de ouders??!!)

  Gebruik van ons kantoor

  • Houd de wachtruimte en spreekkamers netjes.
  • Roken is verboden.
  • Blindengeleidehonden en SOHO-honden zijn welkom, andere huisdieren alleen na overleg.

  Bedankt voor uw medewerking. (Ik dacht het niet!! We blijven gewoon tegenwerken met behulp van advocaten, politiek, media enz.!! En blijven strijden tegen jullie praktijken! Hoop dat er heel snel de tuchtraad voor jullie in het leven geroepen wordt!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het wordt tijd voor de herfst!!Eikels hebben de gewoonte om dan te vallen.Een natuurlijk proces in de natuur! Als ze op de grond liggen is het enige nut van die eikels, te dienen als varkensvoer.Of zich te laten doorboren met spijkers of satehprikkers door kinderhandjes als tijdverdrijf. Worden de rollen eens omgedraaid! HEERLIJK!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien is het een idee om de 'Groene Eikel Award' in te stellen en toe te kennen.

  Ik wil wel zitting nemen in de toetsingscommissie.

  Een gemankeerde eikel printen in groen, en natuurlijk alleen de outline, om het gebrek aan inhoud te illustreren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooipraat toch weer van BJZ.
  Alsof BJZ denkt dat ouders het niet door beginnen te krijgen.
  De laatste stuiptrekking van BJZ voor de nieuwe wet zorg voor jeugd, om de laatste ouders te misleiden?
  En dan na 1-1-2015 weer alles opnieuw met de zelfde attitude.
  http://www.peterprinsen.nl/HERZIENINGOTS.OPENBRIEFEERSTEKAMER.htm !
  Ouders, doe wat naar politici!

  BeantwoordenVerwijderen