vrijdag 18 mei 2012

Het fietsenhok uitbreiden...

Gezinsvoogd:

Jaloerse afgunst jegens ouders die wel beter weten dan zo’n achter de groentekraam weggeplukte zus, zonder enig niveau, die in staat gesteld wordt om je gezin naar de verdommenis te helpen, als je een tijdelijke inzinking hebt wegens ziekte, scheiding of een sterfgeval. Dan zit je in de tang van Jeugdzorg en aangezien zij daar een royale vergoeding voor incasseren, laten ze je niet gauw meer los.

De middelen die zij daarvoor inzetten zijn intimidatie, leugen en verdachtmaking. Ze zullen altijd je achilleshiel pakken; namelijk je kinderen. Dit fascisme kan rücktsichlos voortgang vinden, dankzij een enorme subsidiestroom die elk jaar opnieuw aanzwelt. De tactiek die wordt gebruikt, is die van het ‘onthechtingverhaal’. Een kind van 4 jaar, wordt in een half jaar tijd in drie verschillende pleeggezinnen geplaatst (waar soms seksueel misbruik plaatsvindt), zodat het kind niet meer weet waar het thuis hoort. En dit wordt dan op de schouders van de natuurlijke ouders geschoven. Zie daar, Jeugdzorg heeft alweer gelijk.

Het kwaadaardige genoegen, waarmee kinderen soms uit huis worden gepleurd, en dit o zo vaak ontzettend ongegrond, met leugens en drogredenen, waarbij ouders voor de zoveelste maal worden zwart gemaakt, zonder enig onderzoek. Zodat een trut van net in de twintig op je gezin wordt losgelaten, die misschien zelf in haar jeugd seksueel misbruikt is en die daardoor alles met haar eigen verleden in verband zal brengen.

Met andere woorden…je gezin is bij voorbaat gedoemd.

En bij vrijwillige hulp gaat het niet veel anders. Het is alsof je pijn in je buik hebt en je gaat ervoor naar de dokter, die je doorstuurt naar het ziekenhuis voor een scan. Je meldt je bij de portier, die je vervolgens onderzoekt in het fietsenhok en je een opdracht meegeeft voor de chirurg die dan je dikke darm eruit haalt, terwijl later blijkt dat je Hepatitis hebt. Als excuus zegt de portier dan:”Ja maar ik heb meer subsidie nodig, want zo kan ik mijn werk niet doen.“ Van de extra subsidie die hij dan ontvangt, laat hij het fietsenhok uitbreiden…

Anoniem

                Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

3 opmerkingen:

 1. http://www.akj.nl/jongeren/nieuws/alles-weten-over-je-gezinsvoogd-lees-de-nieuwsbrief-mei-2012

  Lezen mensen!!

  Misschien dat bij jullie ook de tranen over de wangen gaan rollen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk en dat is nu het grote verschil tussen onderwijs (DE instelling die DAGELIJKS en intensief met kinderen en ouders te maken heeft!!!) en Jeugd"zorg"!!!
  Het ONDERWIJS is bereid geld,uitgetrokken voor extra beloningen voor docenten die het goed doen, af te wijzen om dat geld te kunnen besteden aan inhoudelijk beter onderwijs voor en betere begeleiding van kwetsbare kinderen!

  Jeugdzorg wil alleen maar geld erbij en verbetert inhoudelijk NIETS aan de zorg voor kwetsbare kinderen!

  Ze produceren middels glanzende brochures hun kwaliteitsnormen.

  Maar daar blijft het dan ook bij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik maak me als moeder grote zorgen over mijn kinderen, want de leugens die BJZ en WSG vertellen over ouders, dat deugt niet. WSG en BJZ kunnen de kinderen zelf niet aan, want ze zijn alleen op geld uit. Elk kind dat ze bij de ouders weg halen krijgen ze geld en bonuspunten voor. En ook niet te vergeten, WSG en BJZ hebben ook de macht over de kinderen en als de ouders uit de ouderlijke macht gezet worden, hebben ze nog meer over het kind te zeggen en dat is wat ze willen. De ouders hun ouderlijk gezag afnemen, zoals de WSG-voogd en BJZ-voogd bij mij hebben gedaan. Maar ik kan wel zeggen, sinds de WSG-voogd het volledige gezag heeft, gaat het steeds slechter met mijn dochter.

  Jeugdzorg en William Schrikker zeggen dat wij ouders niet kunnen opvoeden, maar het is omgekeerd. Je kunt beter zegen dat William Schrikker en jeugdzorg de kinderen niet aankunnen, want de instellingen doen de kinderen in de holding en daarna in de isoleercel. Maar als wij ouders dit zouden doen, dan krijgen wij te horen dat wij strafbaar zijn, dat het kindermishandeling is. Mijn dochter is gisteren op T Raayke weer in de holding gelegd en daarna in de isoleercel gezet. De begeleiding zei tegen mij dat Xena een zak over haar hoofd had gedaan en ook een zelfmoordpoging had gedaan, maar mijn dochter doet het niet voor niets. Mijn dochter roep om hulp, want mijn dochter geeft aan dat ze niet met vader alleen wil zijn. Ze bang is voor vader. Hij snauwt tegen mijn dochter en hij schreeuwt tegen haar, maar over twee weken heeft vader mijn dochter zonder begeleiding en de voogd van de WSG doet niets. Alleen toekijken. Ze laat alles toe wat er bij vader gebeurt, want vader doet toch niets!? Alleen moeder moet begeleiding hebben, omdat moeder crimineel is. Maar dit is helemaal niet waar. Moeder kan normaal met haar dochter praten en snauwt haar niet af.

  BeantwoordenVerwijderen