donderdag 10 mei 2012

Jeugdzorg is volkomen verrot!

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/05/jeugdzorg_is_volkomen_verrot.html

Echt iedereen zegt: Jeugdzorg is volkomen verrot

Bureau Jeugdzorg ligt al jaren onder vuur. Meestal door wanhopige ouders die dermate emotioneel verward zijn dat hun schreeuwomhulpblog.punt.nl onleesbare aanklachten in SCHREEUWERIGE HOOFDLETTERS en vol overbodig fontkleurgebruik worden en wiens mailbommen door Gmail automatisch als spam worden afgeserveerd. Maar steeds meer professionals wiens naam achter het woord 'Commissie' geplakt wordt of die dure titels als 'hoogleraar Forensische psychologie' dragen, beginnen alarmklokken te luiden over de chronische geestelijke geseling van tere kinderzieltjes (en hun familie) door Buro Bloksnor.

Die laatste, mevrouw Corine de Ruiter, die maakt zich vandaag heel boos in VK naar aanleiding van de Jeugdzorgopmerkingen over de Haagse Juwelierskillers en voegt daar aan toe: 'leuk hoor, die seksueel misbruik onderzoekende commissies zoals die van Samson. Maar niemand kijkt naar de daadwerkelijke effectiviteit van Jeugdzorgingrijpen'. Voorzichtige lekenvoorspelling onzerzijds: het gaat vaker van kwaad tot erger met de geestelijke gesteldheid van kinderen in de Jeugdzorgbemoeibureaucratie, dan van erger terug naar kwaad. Lees daarvoor het schrijnende verhaal over een door Jeugdzorg geïnterneerd en vervolgens stelselmatig doktertje spelend misbruikt meisje in de Telegraaf. Wat ons eigen Dossier Jeugdzorg betreft: het is even stil. Ilja zag zich gedwongen onder te duiken, omdat de politie hem zoekt vanwege de door Jeugdzorg en justitie nog altijd niet toegelichte aangifte van smaad en bedreiging, waarmee ze hem uit proberen te schakelen als klokkenluider van hun eigen leugens


Redactie Dark horse: Zojuist hebben wij van Ilja een bericht ontvangen. Zijn aangifte tegen BJZ is al een maand geleden gedaan, maar daar heeft hij verder niets van vernomen. De aangifte van smaad door BJZ tegen hem gedaan, daar is door de politie onmiddelijk actie op ondernomen! (Dat vat de rechtsongelijkheid in jeugdzorgzaken wel zo' n beetje samen)


               Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

3 opmerkingen:

 1. Jeugdzorg (BJZ e.d.) leveren door het gebrek aan diagnostiek bij de nulmeting voor een uithuisplaatsing of OTS uiteindelijk getraumatiseerde kinderen af (72% ongeveer vlgs '909 zorgen').
  Als de bezettingsgraden maar gehaald worden en de theorieën maar lijken te kloppen, want daar besteedt BJZ veel geld aan, allemaal goed gebaseerd op het opmerkingsniveau van sociaal werksters, gezinsvoogden genaamd, niet diagnosten. Echt hele anti-on-afhankelijk onderzoeken! BJZ als slager die zijn eigen vlees mag keuren.
  Welk een lieve politiek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ilja's gevecht is ook het onze.
  Wij staan volledig achter hem.

  Wij ouders en kinderen en familie moeten ons systematisch laten bedreigen? ...Maar ook dat is een illusie voor sommigen,daar komen ze nog wel achter.

  Onwetendheid kan lang duren,
  het monster vertoont enkel zijn ware gezicht,maar kan zich niet blijven verstoppen,zo lelijk als ie is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kan zijn advocaat in deze voor Ilja betekenen?
  Is deze situatie niet belangrijk genoeg voor de nieuwsmedia?
  Hoe lang moet hij onderduiken?
  Dit doet mij denken aan de periode die wij in Nederland gedenken elk jaar!

  BeantwoordenVerwijderen