woensdag 9 mei 2012

Allemaal gebakken lucht!

De WSJ is een organisatie die bol staat van ondeskundigheid, arrogantie en zelfverheerlijking.

Ik ben inmiddels al “aan de vierde gezinsvoogd” in bijna 5 jaar tijd!
Deze instelling is niet in staat om met normaal begaafde ouders en of kinderen om te gaan. Zij beschouwen iedereen als verstandelijk gehandicapt.

Ik ben normaal begaafd en protesteerde tegen bepaalde uitspraken door mijn ex-man en de gezinsvoogd over mij gedaan en de daarop volgende maatregelen van de gezinsvoogd.
Vervolgens staat er in het laatste Plan van Aanpak, overgeschreven van vorige gezinsvoogden en aangevuld met hun EIGEN frustraties en uitspraken over mij ZONDER onderzoek dat het hun raadzaam leek mij te laten onderzoeken op mijn verstandelijke vermogens!! Een Plan van Aanpak, kant en klaar, zonder mij daarin te betrekken.

Verder wenden zij het vermogen voor, te kunnen “mediëren”
Hun gesprekstechniek bestaat uit clichés, platitudes en het doorgeven van leugens. Reageer ik daarop met vragen en opmerkingen en met tegenbewijzen, dan wordt er doodleuk gezegd dat ik niet reageer in het belang van de kinderen!
Er komt gewoon geen zinnig woord uit deze “professionals”! Allemaal gebakken lucht!

In al die jaren hebben zij slechts 1(!) gesprekje gehad met mijn kinderen. Maar ze weten alles over mijn kinderen door te luisteren naar mijn ex-schoonmoeder (zeer waarschijnlijk een psychopaat) die de opvoeding totaal overneemt van haar sociaal-emotioneel beperkte zoon. Die kans kreeg ze door valse meldingen te doen bij het AMK en de RvdK, VOORDAT zij haar zoon aanspoorde de scheiding in te zetten.

“In het belang van mijn kinderen” word ik de mond gesnoerd door de gezinsvoogden en totaal genegeerd en vernederd. Onderzoek naar het verleden is niet nodig vinden zij en verschuilen zich vervolgens achter” de beslissing van de kinderrechter” (die ZIJ voorlichten met verhalen “van horen zeggen”) als zij in een gesprek met mij er niet meer uitkomen! ZIJ hoeven immers niet aan waarheidsvinding te doen?!

De laatste gezinsvoogd liep kwaad weg toen ik (inmiddels wijzer geworden) aan het begin van het gesprek aankondigde, het gesprek dat zij met mij ging voeren, wilde opnemen. Uit zelfbescherming. DAT wilde zij niet! Opmerking van mij: “Als je niets te verbergen hebt, maak je geen bezwaar tegen een opname van het gesprek”. Zij sloeg nog net niet met de deur toen zij wegstormde!

Wat je ook zegt of doet, het wordt altijd tegen je gebruikt!
Je werkt niet mee……..(Waaraan?)
Je vertrouwt de gezinsvoogd niet………( HOE zou dat komen)
Je gooit met modder……..( WIE gooit met modder?)
Je handelt zo niet in het belang van de kinderen door te protesteren…….(Wie handelt niet in het belang van de kinderen?)
Ja, maar de rechter heeft gezegd……( HOE komt het dat de rechter heeft gezegd..) enz.

En dit dames en heren is NIET incidenteel!!! Dit maak ik al voor de vierde keer mee met gezinsvoogden. Dit is een patroon!

WIE is hier nu verstandelijk beperkt??!!

In feite zijn het kleine, onbenullige, ondeskundige mensjes die belust zijn op macht over anderen! EN…..ze krijgen die ook nog, van de rechter! HIJ laat zich voorlichten door deze verstandelijk beperkten!

Maar ik ga door, samen met mijn advocaat. Al duurt het jaren!!!
Dit in het belang van mijn kinderen!!


Een vastberaden moeder

                 Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

3 opmerkingen:

 1. Is het niet verdacht frappant dat vrijwel de meeste dossiers van dezelfde zodanige aard zijn,waarin voornamelijk de ouders beschuldigd worden van allerlei onwelwillendheden en de kinderen allemaal met gedragsstoornissen eindigen na deze zgn genezende interventie.Het is zo herkenbaar en voorspelbaar,en intens triest dat het maar zo allemaal kan.
  Het bewijst op zich dat alle clienten op dezelfde onheuse manier bejegend worden,en met hetzelfde Plan van Aanpak,hetgeen niets anders is dan een golf van psychisch terreur, van de zijde van de gvoogd bestaande uiteen dreigende of uitgesproken OTS,en UHP, over het hele gezin en waar mogelijk ook nog over het sociale metwerk van ouder en/of kind gezin..De doelstelling is zoek geraakt...Het afraffelen van dossiers,waarbij tijd en geld zwaarder wegen dan de ouders of kinderen is nou eenmaal simpeler dan ouder en kind ondersteuning of hulp in de praktijk te verschaffen,als dat al nodig was overigens.De dossiers zijn voornamelijk suggestief en negatief,en geenszins op waarheid getoetst.
  Rechters moeten op dit punt wraakbaar zijn,het is nl.zijn plicht,bij verstrekkende maatregelen voor het kind.
  Ouders worden eerst vervreemd van hun kind(-eren)onder dreiging van een OTS,daarna ontkracht door het verliezen van hun kind door UHP,en vervolgens moet je nog de kracht behouden om het weer recht te breien,terwijl het helemaal geen hond interesseert,dat er weer -tig levens kapot zijn.Althans niet zo'n hond die het wel aan zou moeten gaan.
  Heb heel veel respect voor deze ouder ,en draag haar een warm hart toe,met veel passie.Blijf in je kracht!
  Voor anderen misschien ongeloofwaardig,maar
  je piept wel anders als ze je kind zomaar meenemen,of zelfs dreigen mee te nemen.Alsof ze je hart eruit rukken,terwijl je nog leeft

  Een solidaire moeder.

  Vernederland heeft straks geen kinderen meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooooo herkenbaar...lijkt mijn verhaal wel. Nu zijn wij weer aanbeland met een nieuwe voogd en die wil maar steeds hulpverlening inzetten. Eigen Kracht is niet oke....het moet intensieve thuisbegeleiding zijn. Duidelijk om ons in een OTS te houden. Ik werk nergens meer aan mee, heb niet eens zin meer om er tegenin te gaan. Mijn kids zijn nu 16 en 14, goeie die hun nog komen weghalen bij me....ze komen gewoon weer terug.
  Sterkte voor alle ouders in deze situatie...je krijgt je kids getraumatiseerder terug, dus je moet sterk zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan alle gezinsvoogden in Nederland!

  Mijn oprechte wens is dat jullie allen net zo'n "gelukkig" leven mogen leiden met jullie kinderen of kinderen die nog geboren moeten worden, als ik!!

  BeantwoordenVerwijderen