donderdag 3 mei 2012

Risicofactoren - Statistieken of feiten?


‘Een verhoogde kans’ betekent in geval van een AMK onderzoek in feite al ‘bewezen’. U wordt bekeken door de bril van de statistieken en alles wat daarmee in strijd is, wordt opgevat als een teken van ontkenningsgedrag. Niet alleen mishandelt u de kinderen, u probeert dat nog te verzwijgen ook!

Men stuurt naar theoretische vakjes om ouders weg te zetten en kinderen weg te halen.

Armoede kan beweerd worden door BJZ.

Opleiding kan verzwegen worden door BJZ.

Werkeloosheid kan gesuggereerd worden door BJZ.

Alle een-ouder-gezinnen zijn gewaarschuwd. Zeer risicovol! {Bovendien zijn deze een makkelijkere prooi voor beschuldigende instanties, aangezien zij zich niet als koppel teweer kunnen stellen, maar veel stress alleen moeten opvangen}

In het leugenachtige insinuerende AMK-rapport over ons gezin stond: moeder is ziekenverzorgster. Moeder is geen ziekenverzorgster, maar begeleidster in de verstandelijk gehandicapten sector.
Vader heeft geen baan (maar heeft wel een HBO opleiding en tegenwoordig een nuttige hobby: Jeugdzorg Dark horse!) Er werd niet vermeld dat ouders daar bewust voor hadden gekozen om zo meer structuur te bieden voor de kinderen in het gezin. (Beide kinderen hebben PDD-NOS)

Zo ziet u maar, liegen, bedriegen, insinueren gaat AMK/BJZ gemakkelijk af. De hulp-industrie moet zichzelf tenslotte draaiende houden. Daar heb je kinderen voor nodig die een ‘ernstig risico’ lopen op een ontwikkelingsachterstand. Dark horse krijgt regelmatig van ouders te horen dat AMK/BJZ van alles suggereert. Vader is allochtoon, dus zal zijn kind wel mishandelen. Moeder komt bij maatschappelijk werk i.v.m. conflict op school. “U bent alleenstaande ouder?  Ja, dan is het te begrijpen…”. Een criminele vader die nooit naar zijn kinderen heeft omgezien, heeft binnen een jaar een eigen huis, een vriendin en een hond en wordt door Jeugdzorg onmiddellijk gezien als ‘modelgezin’.

U wordt als ouder niet meer gezien als mens, maar als een ‘virtuele voorstelling’ die men naar believen mag manipuleren. Er wordt met volstrekte willekeur van alles op papier gezet en vervolgens krijgt dit papier de status van onaantastbaarheid.


Sven Snijer

             Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

4 opmerkingen:

 1. Klopt, ook ik ben een virtueel risicofactor.
  Maar ik beschouw alle jeugdzorg instellingen, RvdK, rechters en justitie als een virtueel orgaan.
  Doet me allemaal niks meer wat ze over me schrijven.
  Zolang ze maar van mijn zoon afblijven en niet van me vreten.

  Maison du Légionnaire

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar ik ben toch wel heel blij te mogen constateren dat de lijst van advocaten die tegen dit systeem protesteren gestaag langer wordt!!

  NOG een keer die oproep plaatsen Sven! Voor mijn part elke maand!

  Zeker nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dus heel nederland is een risico factor. In elk gezin is er wel iets aan de hand.

  BeantwoordenVerwijderen