donderdag 30 augustus 2012

Gemeenteraad zoekt ervaringsdeskundigen Jeugdzorg

http://tilburg.groenlinks.nl/node/87494

Gemeenteraad zoekt ervaringsdeskundigen Jeugdzorg
De stelselwijziging Zorg voor Jeugd, ofwel de transitie Jeugdzorg, is een belangrijk onderwerp voor de komende jaren. In deze transitie is sprake van het overdragen van de verantwoordelijkheid voor en financiering van alle jeugdzorg van provincie naar gemeenten. Daarnaast vindt een transformatie plaats om de zorg voor de jeugd en hun opvoeders te veranderen en te verbeteren.


Tilburg gaat de Jeugdzorg samen met een aantal regio-gemeenten organiseren. Iedere gemeente moet hiervoor een programma van eisen en wensen formuleren. In Tilburg gaat een speciale raadswerkgroep hiermee aan de slag.

De werkgroep wil met zoveel mogelijk mensen spreken die ervaring hebben met de Jeugdzorg. De uitkomsten van deze gesprekken zijn input voor het eisen- en wensenpakket vanuit Tilburg.

Ervaringen delen?

Heeft u ervaringen met Jeugdzorg en wilt u die graag delen met de raadswerkgroep? Neem dan contact op met Marjolein van Pelt van de raadsgriffie Tilburg, telefoon 013 - 542 9195 (op woensdag en vrijdag afwezig).


U kunt ook een e-mail sturen met uw naam en telefoonnummer naar raadsgriffie@tilburg.nl. U wordt dan gebeld voor het maken van een afspraak.


De leden van de raadswerkgroep zijn:
Joris Bengevoord, GL, voorzitter

Orkun Baytemir, PvdA
Willem Bongaarts, PvdA
Cecile Franssen, VVD
Sjef Robben, CDA
Ans Bertens, TROTS
René Spieringhs, SP
Peter van Gool, D66

                      => Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

2 opmerkingen:

  1. What will be new under the sun??!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het begint altijd met een onnozele melding bij het AMK, dan de RvdK die er een grotere leugen van maakt, de kinder - rechters maken er een rotzooi van en bjz ... tja ... vul het zelf maar in.
    En de politiek weet het beter? Ik moet er bijna van lachen.

    BeantwoordenVerwijderen