donderdag 23 augustus 2012

Dreigpamflet aan adres van Jeugdzorg

http://www.metronieuws.nl/regionaal/dreigpamflet-aan-adres-van-jeugdzorg/SrZlhw!Tz1yVOjX2ojpg/

http://www.antibjz.nl/page/articles.html/_/jeugdzorg-algemeen/dreigpamflet-aan-adres-van-jeugdzorg-r724


Dreigpamflet aan adres van Jeugdzorg

Een nog onbekend persoon verspreidt dreigpamfletten in de buurt van de locatie van Bureau Jeugdzorg aan de Dynamostraat.
Pamfletten met daarin dreigende opmerkingen aan het adres van Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam duiken sinds vorige week op in de buurt van het kantoor van Jeugdzorg aan de Dynamostraat. De geprinte A4’tjes zijn aangetroffen op het pand van Jeugdzorg en op de ramen van het voormalige gebouw van Zadkine College.


In het pamflet wordt Bureau Jeugdzorg vergeleken met concentratiekampen uit de Tweede Wereldoorlog en wordt de teammanager aangeduid als ‘vervanger’ van Adolf Hitler. De schrijver dreigt in zijn volgende mededeling de naam van de ‘Beul van Jeugdzorg’ te noemen. Daarnaast wordt er verwezen naar de niet bestaande website www.misstandenjeugdzorgrotterdam.nl.


René Meuwissen, algemeen directeur van Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam, bevestigt dat er dreigpamfletten zijn aangetroffen. “Bij ons kantoor aan de Dynamostraat zijn onaangename pamfletten opgehangen”, vertelt hij aan Metro. “Er worden vergelijkingen getrokken met de Tweede Wereldoorlog. De tekst die er op staat kan in onze ogen absoluut niet door de beugel. Als we ze tegenkomen, verwijderen we de pamfletten direct.”


Meuwissen heeft geen idee wie er verantwoordelijk zou kunnen zijn voor het maken en verspreiden van de pamfletten. “En omdat we helemaal niet weten uit welke hoek het komt, is het lastig om aangifte te doen. Dat is tot op heden dan ook nog niet gebeurd.”

                   Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

1 opmerking:

 1. Onbegrijpelijk, dat René M. niet weet van wie dit pamflet af zou komen... Hij levert toch altijd zo'n goede 'jeugdzorg' aan zijn '3000 maasmeisjes'? Zou er misschien een cliënt minder tevreden zijn of ontevreden over de 'hulp' zoals ze uit huis plaatsen beschouwen? Dan is het inderdaad lastig zoeken... wie van die 6000 ouders is er nu toch ontevreden???
  Die ontevreden ouders heeft hij toch nog nooit gesporoken....zeker niet als je op congressen van jeugdzorg komt met minstens 250 € entree, daar kom je die ouders niet tegen....of op studiedagen met als titel: 'succesverhalen van jeugdzorg'....

  Hoe kan dat nu....
  Ik zou bijna cynisch worden....

  Nico Mul (ouder-ondersteuner in Jz/Kb zaken)

  BeantwoordenVerwijderen