donderdag 30 augustus 2012

Verstandelijk beperkt?!

Dit zijn de etiketten die ik krijg opgeplakt door de gezinsvoogd(en) de afgelopen 4 jaar:

Naar aanleiding van 6 (!!!) gesprekken met mij, ZONDER diagnostisch onderzoek, ZONDER gesprekken met mijn kinderen, ZONDER onderzoek in mijn directe leefomgeving.

Daar gaan we:

Agressief 
Leugenaar
Indoctrinante
Onaanstuurbaar door de gezinsvoogd
Afhankelijk van de mening van anderen(!)
Houdt zich niet aan afspraken
Kan niet communiceren
Weigert mee te werken
Geen inzicht in zichzelf en in het werk van de gezinsvoogd

En als klap op de vuurpijl las ik dat de gezinsvoogd aan de kinderrechter schreef in het laatste Plan van Aanpak en in het advies aan de rechter:

VERSTANDELIJK BEPERKT!

Kan dit in Nederland?
Ja!!! Dit kan in (ver)Nederland!!!


Want de gezinsvoogd is:

Agressief
Leugenachtig
Indoctrinante
Luistert niet naar wat ik vraag of vertel, geeft heel vaak niet eens antwoord
Papegaait in woord en geschrift (afhankelijk van mening van anderen)
Houdt zich niet aan afspraken
Zeer gebrekkige communicatie zowel mondeling als schriftelijk
Weigert mee te werken
Geen inzicht in haar eigen functioneren of het functioneren van mij.

Verstandelijk beperkt? Hmmm!

Het IQ zal wel in orde zijn maar het EQ is zeer laag. En dat kan aangetoond worden middels alle mails, rapportages en uitspraken van de gezinsvoog(den)in mijn bezit. 

Volgens mij is dit voer voor psychologen!! 

                        Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

3 opmerkingen:

 1. En als ze eindelijk begrijpen, dat het niet aan de ouder ligt maar aan hun eigen kortzichtigheid en vooringenomenheid dan wordt de ouder aan de kant gezet en wordt zonder enige onderbouwing de omgang met het kind stop gezet. Vervolgens zijn ze dan weer verbaasd, dat het kind gedragsproblemen krijgt en wordt dit geweten aan de periode voor de UHP. Ook al is er in die periode geen enkel onderzoek gedaan naar het wel en wee van het kind!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar, en de rechter slaapt nog altijd verder

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ze door hebben dat jij als ouder in je gelijk staat, zullen ze je uit het gezag willen zetten of op alle andere manieren tegenwerken. Zeker als je het ook nog eens durft te schrijven in een blad met je eigen naam erbij. Ja, dan ga je te ver in de ogen van de gezinsvoogd en van pleegzorg, maar de fouten die zij maken moeten we als ouder maar voor lief nemen en daarop heb ik nee gezegd en de gezinsvoogd nu aan het werk gezet.
  Hij is nu zo boos dat ik naar mijn oren gesmeten heb gekregen dat mijn kinderen niet de enige zijn die hij onder zich heeft. Zeg ik tegen hem 'Het is jammer voor jou, maar je hebt 4 jaar niets gedaan en nu wil de rechter dat je het komende half jaar wel wat doet. En het is geen half jaar ook al denk jij van wel, maar het is maar een paar maanden, want eind oktober moeten de stukken al weer bij de rechter liggen, dus ja, je moet nu gaan werken. Of je het nu leuk vindt of niet en meer naar de kinderen kijken'.
  Dat is een uitspraak van de rechter, maar al met al wordt dit nog steeds niet gedaan dus dan maar weer de stap naar de rechter

  BeantwoordenVerwijderen