vrijdag 31 augustus 2012

Jeugdzorg Nederland verliest kort geding tegen de Staat

Jeugdzorg Nederland had een kort geding aangespannen tegen de staat wegens de voorgenomen bezuinigingen van bijna 27 miljoen euro door VWS op de jeugdzorg
 
Jeugdzorg Nederland heeft in kort geding geding die vandaag diende verloren, de behandelde rechter heeft in het nadeel van Jeugdzorg Nederland geoordeeld.

=> Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

5 opmerkingen:

 1. Mooi, afknijpen die puinhoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarschijnlijk gaan ze nu staken, in het belang van de kinderen!
  Of misschien gaan ze wel samen met Nine Kooiman demonstreren in Den Haag? En de kinderrechters? Och die krijgen ze ook wel mee! Den Haag pas maar op! Jeugdzorg komt eraan! Als je niet meewerkt krijg je zo een verderstrekkende maatregel aan de broek.Erger nog, de kinderrechters ondertekenen een UHP verzoek, en Jeugdzorg neemt de macht in de Tweede Kamer over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het tij gaat keren, nu met z'n allen geestelijke en fysieke (waarvan ook slachtoffers die overleden zijn) schadevergoeding opeisen. Leegplukken die handel en sluiten, VET!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kan rechtzaken winnen van Jeugdzorg.
  Jeugdzorg trekt zich echter niets aan van welke uitspraak dan ook, als het in hun nadeel is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf OTS aan gevraagd, omdat mijn ex de kinderen verwaarloosde. Een jaar lang jeugdzorg over de vloer gehad. De gezinsvoogd kwam lekker koffie drinken en voor de rest weinig inhoudelijke gesprekken.

   Ik heb dat jaar 7 rechtszaken gehad en de rechter wees mij de kinderen toe. Moeders werd uit het gezag gezet. Maar jeugdzorg wilde er nog een jaar aan vast plakken, ik vond dat geld weggooien en startte een rechtszaak tegen op. De gezinsvoogd maakte me duidelijk dat ik een goede advocaat in de arm moest nemen. Waarom antwoordde ik, dat doe ik deze keer niet.

   Zonder advocaat naar de rechtbank, jeugdzorg was met drie mensen. Uiteindelijk gaf de rechter mij gelijk, jeugdzorg zei op de gang tegen mij, gefeliciteerd je had ook achteraf gezien geen toezicht meer nodig . Pffff..... ik heb ze uitgelachen wat een zooitje ongeregeld daar .

   Verwijderen