maandag 20 augustus 2012

Piña colada onderzoek

Lees onderstaande link: Onderzoek???

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/08/onderzoek.html

Geachte mevrouw Van Kralingen,

U belde mij net o.a. met de vraag bij wie uw brief aan de burgemeester in behandeling is. Dit is mw. K. van der Wansem van het kabinet van de burgemeester. Ik heb u een ontvangstbevestiging gestuurd omdat zij met vakantie was en ik u graag snel wilde laten weten dat de brief was aangekomen.

Ik zal aan mw. Van der Wansem doorgeven wat u mij net liet weten, namelijk dat de eerdere twee gesprekken niet naar uw tevredenheid zijn verlopen en dat u een nieuw gesprek wil.


Hoogachtend,
S. van Grinsven


mr. S.M.S. van Grinsven
Directie Openbare Orde en Veiligheid

Redactie Dark horse: Dit is zo belachelijk dat het bijna vermakelijk begint te worden! Na ontvangst van de brief van de directie van de Dienst Openbare Orde & Veiligheid, verkeerden wij in de veronderstelling dat er een onderzoek zou komen naar onze zaak door nieuwe personen, die zich niet eerder over de kwestie hadden gebogen. Bij telefonische navraag bij mevrouw Van Grinsven, bleek dat zij het onderzoek niet leidde en zelfs inhoudelijk nergens van op de hoogte was. Bevreemdend was de mededeling dat onze contactpersoon bij de gemeente wederom de heer Van Meggelen was, maar wij hadden nog steeds de hoop dat er achter deze contactpersoon 'onderzoekers' stonden van de Dienst O.O.&V.

Nu blijkt ook dit niet aan de orde te zijn en krijgen wij de mededeling dat onze brief aan de burgemeester wordt behandeld door beleidsadviseur mevrouw Van der Wansem. Dus de twee personen waar wij al eerder vruchteloze gesprekken mee hebben gevoerd bij het kabinet der burgemeester, zijn gecamoufleerd als Dienst Openbare Orde en Veiligheid, opnieuw degenen die over onze zaak gaan oordelen. Zij mogen dus het straatje van de gemeente opnieuw schoon vegen, zoals zij al eerder deden en laten om ons op het verkeerde been te zetten, de brief door de Dienst sturen en ondertekenen door iemand die helemaal geen onderzoek uitvoert.


Daarbij is mevrouw Van der Wansem ook nog op vakantie, dus het onderzoek dat 'lopende' is, is eerder 'liggende', op een strand met een glaasje piñacolada. Wederom wordt ons een rad voor ogen gedraaid door een gemeente die zich in allerlei bochten wringt, om niet te hoeven toegeven dat er is gehandeld vanuit een tunnelvisie en dat een wethouder die zich verkeerde dingen heeft laten voorspiegelen door het AMK over ons gezin, ons onterecht heeft laten vallen.

Maar ook toen naderhand een heel ander verhaal naar voren kwam, is niet gedaan wat had gemoeten, om de zorg voor de kinderen op de school geloofwaardig te maken. Men heeft niet eens het lef om een therapeut te woord te staan, die de geloofwaardigheid van het verhaal dat onze dochter consistent heeft volgehouden, kan bekrachtigen. Dit om ons geval geïsoleerd te houden en het bredere kader van tekortschietende verantwoordelijkheid t.o.v. de andere kinderen buiten de deur te houden.

Sven Snijer

                                                  Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

3 opmerkingen:

 1. Dat heet ONTMOEDIGINGSBELEID.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien gewoon aangifte doen tegen de ambtenaar en AMK-medewerker of mischien ook tegen de burgemeester?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Emigreren, echt waar. Dit land kan haar burgers niet beschermen, we hebben een veel te duur overheidstelsel wat bestuurd wordt door mensen die niet ontslagen kunnen worden en vooral uit zijn op baanzekerheid en eigen belangen. In de rechtzaal wordt door routine gelogen, door justitie, maar wentelt het af op zogenaamde onbekwaamheid van ouders. Pure minachting richting de burgers van dit land.
  Laten we een EigenKracht Partij oprichten of emigreren.

  BeantwoordenVerwijderen