zondag 17 februari 2013

Tussenstand Jeugdzorg Dark horse 17-02-2013Jeugdzorg Dark horse is op 17 februari 2013 de grens van 250.000 bezoekers gepasseerd.

Per dag bekijken gemiddeld 1100 mensen de misstanden van Jeugdzorg, de WSJ, het mislukte project met de CJG’s en de overschatting van de EKC’s.

Er zijn 1033 berichten geplaatst bestaande uit artikelen van Dark horse, ingezonden stukken, BJz-nieuws uit de media, internetfilmpjes, brieven aan kamerleden en beleidsmakers, officiële stukken, interviews, casussen, commentaren van lezers (3769 comments), aforismen, gedichten en spotprenten.

Een tiental mensen zorgt regelmatig voor redactionele bijdragen die de blog gevarieerd en actueel houden, terwijl een grote groep lezers de artikelen van goede en inhoudelijke commentaren voorziet.

Jeugdzorg Dark horse is een permanent platform om ouders een hart onder de riem te steken in de strijd tegen leugen en onrecht in de kinderbeschermingsindustrie.

Wij berichten over de schandalige manier waarop ouders en kinderen behandeld worden in een systeem dat meer haar eigen belangen behartigt dan dat van de jeugdigen.


                Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse

4 opmerkingen:

 1. Hulde Sven en Ranada,

  Ga door en bewaar een veilige backup van dit belangrijke werk!

  Vele ouders zijn jullie dankbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bart Jonkman is raadslid bij gemeente Harderwijk en Gezinsvoogd BJZ Flevoland.

  http://www.harderwijk.nl/Gemeente/CollegeEnRaad/Gemeenteraad/Raadsleden.htm

  https://harderwijk.christenunie.nl/bartjonkman

  Is dit geen belangenverstrengeling?
  Ik vind van wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, ga zo door eens gaat dit syndicaat op de knieën.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ga zo door!!! Bedankt aan iedereen die hieraan een bijdrage gelevert heeft. Ga net zo lang door tot alle ogen open gaan en BJZ hun werkwijze veranderd. Nooit de moed opgeven!

  BeantwoordenVerwijderen