zaterdag 16 februari 2013

Russen vrezen Sovjetpraktijken


Vanaf 5:03 op de video

Kind gilt: "Nee, ik hoor bij mijn mama. "Mama, mama"


Het is al bijna een jaar geleden dat de beelden van de uithuisplaatsing van het broertje en zusje van Ija in de stijlloze mailbox zaten. Topic na rechtszaak na nóg een uithuisplaatsing na overplaatsing volgde. De kinderen zijn inmiddels gedumpt door Jeugdzorg: sinds enkele maanden staan ze onder toezicht van het Leger des Heils. Blijkbaar konden ze zich Ilja niet langer van het lijf houden, en zelfs de rechter heeft afgelopen week voor het eerst met een bestraffende vinger naar Bureau Jeugdzorg Gelderland gewezen.

Ook Ilja knokt door: volgende week woensdag leest hij namens zijn moeder een statement voor in Brussel, bij de EU. Zie agendapunt 13. Zelfs in een zaal van het Kremlin is de zaak al aan bod gekomen, zoals te zien is in de video hierboven. Tijdens een live op Russische TV uitgezonden topconferentie over ouderschap en opvoeding, die werd bijgewoond door president Poetin, werd met vrees gesproken over jeugdzorgsystemen in Europa die Rusland dreigen te bereiken. Vanaf minuut 5 in bovenstaande video komt ons eigen Hollandse Bureautje Jeugdzorg Gelderland aan bod. Op 6'35 worden zelfs de razzia-beelden van vorig jaar vertoond. Russen die bang zijn voor Sovjet-toestanden: je hebt geen ondertitels nodig om die beeldspraak te kunnen verstaan.

http://www.youtube.com/watch?v=KhiEZAju4tA&feature=youtu.be#t=5m0s

Razzia Culemborg: http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2013/02/razzia-culemborg-door-politie-en.html


                             Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse


5 opmerkingen:

 1. En dan te bedenken dat dit niet bepaald een "eerste keertje" was voor BJZ want razzia's zijn al jaren aan de orde van de dag en nacht. Kinderen worden zelfs van hun bed gelicht dmv een inval en in pyamaatje afgevoerd, de verbijsterde ouder/s achterlatende......
  Waar zijn de stemmen van al die ouders? Ze zouden er ook bij moeten zijn in Brussel....ipv de dwaze moeders de dwaze ouders of iets in die strekking.
  Nu denken nog heel veel mensen dat het wel meevalt allemaal en dat het uitsluitend om tokkies gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tokkies zijn mensen zonder baan bv, daar zijn er al veel van momenteel.
  Gescheiden ouders ook daar zijn er veel van.
  Ouders die gescheiden zijn en in onmin leven met elkaar, ook daarvan zijn er veel.
  Men verzint van alles om maar redenen te hebben naar zg eigen goeddunken, om de kinderen uit huis te plaatsen.
  Maar als men er bij stilstaat dat dit mensen zijn die doen denken aan de film...The Wave! http://nl.wikipedia.org/wiki/The_Wave
  Dat zegt al genoeg lijkt me en dat werkt bij BJZ.
  Het gaat niet om kinderen helpen.
  Totaal niet, daar hebben ze niet eens enig besef van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijna 300 reacties(opmerkingen) over dit onderwerp op de website van Geen Stijl...erg informatief weer met veel ondersteunende en waarderende reacties.

  Dit onderwerp is nu in totaal z'n 12 keer voorbij gekomen bij geen Stijl ,met in zijn totaliteit een enorme hoeveelheid reacties...
  Gaat hier geschiedenis geschreven worden?

  Opa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 300 reacties ... en enkelen vanuit jeugdzorgmedewerkers.

   Ik ben ook bezig om deze beulen in de picture te brengen in het buitenland, voornamelijk Nederlands sprekende landen waar ze een giga hekel hebben aan de slavenmentaliteit van de Nederlandse regering en rechters.
   India is al op de hoogte van deze gewetensloze operatie in Europa, waarschuwt zijn volk voor de Europese beulen.
   Hoe meer uitlekt naar het buitenland des te beter.
   Jeugdzorg en vriendjes worden bang, en dat moet ook. Je zal ze steeds vaker als irritante reageerders zien verschijnen op anti jeugdzorg sites met reacties van 'o, BJZ doet ook weleens wat goed hoor', en bombarderen hun kots op gedupeerden. Echt zielig.

   Nederland protesteerde om de slavernij af te schaffen, pas vorige eeuw hebben ze het verdrag getekend. Ik heb het gevoel dat er nog steeds geen einde aan gekomen is.
   Dus Opa, geschiedenis herhaalt zich. Maar ik geloof dat het wel ergens stopt en daar hebben we grof geschut voor nodig, en dat komt ook wel.

   Verwijderen
 4. Jammer dat er geen ondertiteling bij staat. Echter, de video en het geschreeuw van de kinderen spreekt boekdelen!

  BeantwoordenVerwijderen