donderdag 13 december 2012

Ter bescherming van uw kindVERZEKER U: 
 
Preventief verzekeren

(Aanstaande) Ouders zouden zich preventief moeten verzekeren voor rechtsbijstand, met de module Gezondheidszorg. Men moet rekening houden met een wachttijd voordat van die verzekering gebruik gemaakt kan worden.
Zaken die reeds liepen voordat men zich verzekerde gelden niet onder de verzekering!!  
 
Ter bescherming van uw kind

De RvdK, het AMK, het BJZ of een van de landelijke Bureau’s Jeugdzorg (WSG of WSJ, SGJ, Leger des 'Heils'-Jb) zijn eigenlijk geen jeugd-zorg-instellingen (ze mogen geen zorg zelf geven maar wel OTS en UHP en Ontheffing/Ontzetting uit Ouderlijke Macht!!!) DOCH juridiserende instellingen: dus verzeker u vooraf!
Dit ter bescherming van uw kind. 
 
 
Macht  
 
Deze instellingen hebben de MACHT om uw gezin in een juridische procedure te houden, met als middelen de Ondertoezichtstelling, de Uithuisplaatsing, enz..
Heeft uw gezin die eenmaal, dan kan die slechts met een juridische procedure worden afgesloten.

Vergist u zich niet

Jeugdzorg is geen zorg (maar eigenlijk bedoeld als doorverwijzer, ahum) doch
Jeugdzorg is een justitieel apparaat!

Wacht bij BJZ dus NIET af, maar verzamel (pedagogisch en ontwikkelingspsychologisch) bewijs en bewijs over ondeskundige tegenwerking vanuit BJZ e.d.. (Zwart op wit).

Zie daarvoor o.a. Nico Mul's link rechts op deze site! Met tips en Stichting KOG.

Het kan gaan om omgangsfrustratie na echtscheiding, om een beweerde pedagogische onmacht van ouders, om zogenaamde/vermeende mishandeling of verwaarlozing, om een gedragsstoornis die er niet is en niet gediagnosticeerd is, etc.
BJZ hoeft voor de rechter niets te bewijzen. Dat moet u!

Het 'belang van het kind' wordt alleen in de mond genomen, met mooipraat, maar het gaat om bezettingsgraden en geld bij 'jeugdzorg/jeugdhulp'.
 
TS

             Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse

4 opmerkingen:

 1. Gezien de werkwijze werken bij Bjz kennelijk alleen enkelsporige organismen die niet meer kunnen overzien dan het concept 'kind-ouder' of 'kind-pleegouder/voorziening'.

  Dat klopt naadloos met alle berichten over ontoereikende opleiding en ontoereikend niveau ..

  Wat verder opvalt is dat bij het motiveren van beslissingen steeds weer de grenzen van de (verdedigbare) logica worden overschreden.

  Ook dat klopt naadloos met alle berichten over ontoereikende opleiding en ontoereikend niveau ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is toch te gek voor woorden, dat je je in deze zich rechtsstaat noemende criminele organisatie, moet verzekeren om uit de machtsbelluste klauwen van de namens diezelfde staat operende organisatie te houden.

  opa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Men hoeft zich niet tegen rechtsongelijkheid te verzekeren: neem gewoon geen kinderen.
  Met kinderen: Gezondheidszorg-Rechtsbijstand, want advocaten kosten nogal wat.
  Met kinderen die in ogen van anderen wat lijken te mankeren: ga tijdig zelf met kind naar een geregistreerd specialist (met rapport zwart op wit), met het oog op het Uitvoeringsbesluit bij de Wjz artikel 3 en 4, lid 2 tegenover lid 1.
  En dan nog kan BJZ op de rechtszitting (OTS of UHP) de specialist met zijn rapport onder tafel vegen met ononderbouwde beweringen, die niet gediagnosticeerd zijn; wees daarop bedacht en heb uw gemotiveerde en onderbouwde antwoord reeds klaar!
  LAAT U NIET OVERVALLEN!!!
  'Jeugdzorg' werkt met insinuaties om hun gelijk te krijgen, hoe onwaarschijnlijk ondeskundig dan ook. De rechter 'gelooft', onderzoekt niet, dus wees duidelijk en leg ook de gevolgen op termijn uit, denkend VANUIT het kind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoe kunnen de ouders denken vanuit het kind als ze het kind al jaren niet meer gezien hebben?

   Verwijderen