zondag 7 april 2013

Follow the money

Ik ben dan wel geen accountant, maar als ik de volgende subsidie bekijk van €111.000 per bed en je huurt als gesubsidieerde pleegzorgaanbieder een franchisehouder woonzorgaanbieder in voor €36.000 dan hou je een mooi bedrag over! Gaat dat terug naar de Staat of  staat het als investering op de AEX EFFECTENBEURS?

Het incidentele deel van de subsidie 2011 van de provincie Gelderland bestond uit: € 1,2 miljoen voor pleegzorg
 € 0,7 miljoen voor 6 plaatsen in gezinshuis
 € 0,4 miljoen voor 6 crisisbedden
 € 0,2 miljoen voor ambulante hulp


Van de totale ontvangen subsidies was in 2011 5,0% incidenteel (2010: 11,6%). In 2012 is dit naar verwachting nihil.


http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CC8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.lindenhout.nl%2Forganisatie%2Fonze-organisatie%2Fdownloads%2FJaardocument%2520Lindenhout%25202011%2520deel%25201.docx&ei=x5ZgUcD7I8TcOvXcgLgF&usg=AFQjCNGU1cfCF1Uo-ohuUqsmahyFNgEeBQ&sig2=akCyqd11q0S9ls_bf5n7Pw&bvm=bv.44770516%2Cd.d2k


Vinden jullie het gek dat BJZ, Lindenhout en de franchisehouders zoals Gezinshuis.com die de bevelen uitvoeren van BJZ, hun medewerking weigeren om kinderen terug te laten keren, naar waar ze zelf het liefst willen zijn.

Nee, over de ruggen van onze kinderen verdienen zij geld! Het gaat niet om het geluk of het welzijn van een kind. Het gaat om hun bron van inkomsten daarom handelen zij in zielen van kinderen!

 

Bob Cohen

6 opmerkingen:

 1. Show meeeee the moneyyyyy!!!! BJZ, Justitie en de regering hebben zoveel (laten stelen) gestolen van ons.

  Uit nieuwsgierigheid, bent u toevallig professor Bob Cohen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juist en het leed dat hierdoor word veroorzaakt moet hier tegenop wegen, al die gedupeerde gezinnen.
  Kinderen die misbruikt, mishandeld en verwaarloost worden.
  De geldkraan moet blijven stromen voor ze!!!
  Het is een schande!!!Geef de kinderen aan hun ouders terug!!
  En probeer op een eerlijke manier aan geld te komen.
  Ja, Nederland zou er een stuk schoner uit komen te zien.
  Ze kunnen beter de ouders van de kinderen een hoop geld geven, zodat de kinderen beter terecht komen!!
  Ze kweken psychopaten en junkies en een hopeloze toekomst!
  Laten ze lekker hun eigen kinderen daar stoppen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een wetenschappelijk feit dat deze in pleegzorg gedumpte kinderen door BJZ veel vaker kans hebben op vroegtijdig schoolafbreken, drugsgebruik en verslaving, kinderzwangerschappen, identiteitscrisis, PAS, psychische problematiek, enz..

   Dit soort 'jeugdhulp' is zeker geen zorg voor jeugd, verre van jeugd-gezondheidszorg (IVRK 24).

   Dus als men als ouders BJZ lijkt te beschuldigen van hun creaties, dan is het voor meer dan 75% waarheid.

   Verwijderen
 3. Inderdaad, volg het geld....

  BJZ_ Limburg krijgt weer eens 7,5 MILJOEN EURO's extra, om de gebouwen alvast aan te passen voor als de jeugdzorg naar de gemeenten gaat... Zie dit bericht:
  http://www.vastgoedmarkt.nl/nieuws/2013/04/08/mln-voor-betere-huisvesting-Jeugdzorg-Limburg?r83_r1_r3:success=true
  Wederom worden ouders geschofferd en genegeerd: de provincie wijst dit al vast toe, om de jeugdzorg te kunnen leveren voor als die naar de gemeenten gaat... Nergens is de vraag gesteld of ouders/jeugdigen deze 'jeugdzorg'wel willen.

  Ik neem aan dat gezien de grootte van het bedrag, van de gemeenten verwacht wordt dat zij kinderen zullen leveren om de instellingen te vullen... gewoon wat extra meldingen genereren, de 'zorgpunten' oprekken als 'ouders hebben weinig geld' of 'ouders zijn niet leerbaar' dan wel meer risico's te signaleren als 'pitbull's' dan wel 'verboden wapens' (sierwapen boven de open haard werd door BJZ getypeerd als 'groot risico voor de kinderen'zelfs reden tot UHP....)

  Nico Mul, kritisch volger

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is ook gewoonweg van de gekke dat degene die de indicaties opstelt en rapporten schrijft over de 'ernstige bedreiging'van kinderen er rechtstreeks financieel belang bij heeft om zo veel mogelijk zorgen op te schrijven...

  Ik begrijp niet dat de politiek het niet inziet dat hier iets fundamenteel scheef zit... Net alsof een fietsenmaker zelf fietsenbanden lek prikt die dan bij hem gerepareerd moeten worden of een garagebedrijf dat bewust auto's vernielt die dan verplicht bij hen gerepareerd moeten worden en als je dan klaagt, dan kan je bij de directie van het garagebedrijf komen klagen, waar de klachtencommissie bestaat uit automonteurs, van het zelfde bedrijf of naburige filiaal van de zelfde holding....
  Hierbij is nog aan te merken dat als autobedrijven manco's constateren moeten die ook objectief aantoonbaar dienen te zijn.... Bij BJZ kan men maar wat verzinnen, als het op papier maar aardig lijkt....
  Idee: indicatiestelling door een ander te laten doen (bijvoorbeeld huisarts / specialist waar BJZ zo op TEGEN is!) dan de 'zorg-coördinatoren' dan wel behandelaren. (BJZ heeft officieel de taak de NOODZAKELIJKE HULP te coördineren / 'hulp en ondersteuning bij de opvoeding'...)

  Nico Mul

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De regering heeft zelf een opvoedcursus nodig, vandaar dat ze nooit iets (zullen) begrijpen. Geld houd ze in bedwang om ongevoelig te zijn en te blijven. Kijk eens goed naar ze en vertel mij wat voor menselijks u in hen ziet? Zo ver van de werkelijkheid met oogkleppen op en van tijd tot tijd Oost Indisch doof.

   Verwijderen