dinsdag 23 april 2013

Kindermishandeling booming business

De hype rond kindermishandeling

De welhaast hype om kindermishandeling, hoe ongedefinieerd ook, op te sporen, worden nog veel meer kinderen mishandeld door jeugdzorg en diens maalmolen van insinuatieve manier van opsporing en preventie.

Er ontstaat des te meer institutionele kindermishandeling, om beperkte mishandeling te voorkomen.Dat is het kind bij voorbaat al met het badwater weggooien, omdat water wel eens te koud zou kunnen zijn.

Jeugdzorg wil geld zien, dus stellen ze geen academische eisen aan jeugdzorgwerkers die mogen toeleiden tot gedwongen beschermingsmaatregelen, waar al die andere kinderen juist niet beschermd worden tegen deze onkunde en gevolg-hebbende bemoeizucht, de sfeer verpestend!

Geen gewone middenweg meer

Te veel of te weinig, mag niet, te blauw of te grauw, mag niet, te groot of te klein mag niet, te dik of te dun mag niet, te open of te gesloten mag niet, te spontaan of te bedachtzaam mag niet,... Er is geen gewone middenweg meer waarbinnen gezinnen veilig zijn voor traumatisch handelende jeugdzorgdoetjes en jeugdzorgslungels.

De jeugdzorg-beleidsmakers willen zonder kundigheid laaggeschoolden in de ingang die een fuik is tot uithuisplaatsen, en noemen deze fuik: "laagdrempelig".
Mooi toch? Er zullen vele ouders in trappen. Geld te verdienen door jeugdzorg!

Gehersenspoeld met mooipraait, u ook?

Wat blijkt: jeugdzorg gaat zich 'specialist' noemen, sociale huisarts, Samen Doen Teams, ZAT-teams, Kind&Ouderadviseurs, etc,..... allemaal pseudoniemen en aliassen voor laaggeschoolde ondeskundigen, amateurs die zich niet beëdigen laten op rechtszittingen voor de OTS-aanvragen en UHP-aanvragen. De rechter moet maar op geloof afgaan, toch?!! Politici in gemeenten worden gehersenspoeld met mooipraat. U ook?

De diagnosten, jeugdpsychiaters en specialisten orthopedagogen worden arm door gebrek aan echte hulpvragen die doorgestuurd worden. Toch zou het kind RECHT moeten hebben op de WGBO-trajecten, zonder drempel en sabotage vanuit jeugdzorg.

Doorverwijzen zou weer via de huisarts moeten, met BJZ opgedoekt!
Echte specialisme van specialisten die diagnosticeren! Dat is nodig.

TS

3 opmerkingen:

 1. Aangifte doen van institutionele kindermishandeling is helaas vergeefse moeite. De politie doet er niets mee en de instelling vertelt je dat ze wachten op het het politieonderzoek, terwijl ze weten dat dat er toch niet komt. De raad doet ook niets, want die gaan liever achter de ouders aan. Meer wil ik er niet over kwijt, want ik wil nooit meer met die schoften te maken hebben. Daarom reageer ik ook anoniem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Diagnostische waarheidsvinding" is noodzaak voor het uitzetten van de meest optimale traject met evt. therapie op basis van de diagnose; er dient dus een diagnose (geen indicatie) te zijn van een bevoegd en passend specialist (onder wet BIG) die de cliënt heeft onderzocht en getest.

  Voorkom dat er getoetst moet worden op fout handelen van jeugdzorgwerk! Zij houden het expres vaag. Geven geen echte openheid. Weg met jeugdzorgwerk!
  Kind beschermen kan met deskundigheid van een gespecialiseerd specialist-kinderarts.
  Geen Jeugdzorg of kinderbeschermings-ingangen meer!
  Beschermen.... daar is geen jeugdzorg voor nodig maar deskundigheid, gezondheidszorg.
  Doek jeugdzorg op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SCHOFTEN ?
  Nee. Het hele jeugdzorg-circus is een criminele organisatie, met aan het hoofd de z.g. onafhankelijke rechters. Vergeleken hierbij, zijn Holleeder en zijn maatjes lieve jongens.
  Totdat uw kinderen volwassen zijn, heeft u er mee te maken. Tenzij u de rapporten van tafel krijgt.
  Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen