dinsdag 16 april 2013

De grote leugen...

Waar rook is, is vuur?


Nederland verkeert duidelijk nog in ontkenning.

Het lijkt wel of het TE pijnlijk is om toe te geven hoe erg de situatie in het jeugd'recht' echt is. En hoe groot de onmacht van de overheid.

De enige reden dat DE GROTE LEUGEN over zogenaamde zorgvuldigheid en de rechter die er naar kijkt is vol te houden, is dat het grote publiek geen zicht heeft op de feiten, en de redenering volgt 'dat er wel wat aan de hand zal zijn als jeugdzorg er bij komt kijken'.

Dat een valse beschuldiging of een manipulatieve ex al voldoende is om in het jeugdzorgmoeras terecht te komen, realiseert vrijwel niemand zich (tot het jezelf overkomt).


Het is een 'waar rook is, is vuur' redenering, maar niemand verdiept zich in de vraag om welke 'brandstof' het gaat, en wie het vuur, als het er al echt is, heeft aangestoken ..

Intussen blijkt dat onze Staatsomroep NOS wel binnen enkele dagen een feitenonderzoek met tijdlijn en commentaar van deskundigen kan presenteren als het om een Russische asielzoeker gaat.

Daarom zal het voor de slachtoffers helaas nodig zijn om ZELF feiten te publiceren over de werkwijze van jeugdzorg, zoals inmiddels gelukkig steeds vaker gebeurt.

Net zolang tot ontkennen ZELFS voor regering en mainstream media onmogelijk wordt.

 
Anoniem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten