zaterdag 21 april 2012

Voormalig Kamerlid PvdA Bouchibti uit felle kritiek op de Partij

Marokkaanse PvdA'er schrijft PvdA aan gort


http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/04/expvdaer_schrijft_pvda_aan_gor.html

Klabam. Samira Bouchibti (of Abbos als u haar andere paspoort inziet) klapt even een nucleaire bom op de PvdA. In de vorm van een boek. In 'De Islam, de moslims en ik' haalt Samira snoeihard uit naar de partij waar zij tot 2010 voor in de Tweede Kamer zat. In de trant van: ik zat in het sociaaldemocratische rozenhuis en kan je vertellen, het is een puinhoop daarbinnen. Het ontbreekt de PvdA aan een vooruitziende blik, ze zijn vooral bezig om de allochtone achterban niet te kwetsen en hun enige oplossing voor ernstige problemen is doodnegeren. Zoals de Doofpot rond de zedenzaak van onze dochter, die door Marokkaanse kinderen is misbruikt in Slotervaart op de school Signis.

Onze dochter is in traumaverwerkings therapie geweest (AMK probeerde overigens achter onze rug om de therapie tegen te houden, de waarheid mocht niet boven tafel komen). Er werd door de Drs. een PTSS geconstateerd, onze dochter was toen net 7 geworden. Wij hebben vanaf december 2010 de zedenpolitie ingelicht, de gemeente, Lodewijk Asscher (liet ons vallen als een baksteen), AMK, RvdK . We hebben 2 gesprekken gehad op het gemeentehuis met het Kabinet der Burgemeester (zie in de index alle artikelen van Jeugdzorg Dark horse – brief Burgemeester Van der Laan). Onze dochter vertelde dat het misbruik ook plaatsvond met andere kinderen. Twee Marokkaanse zusjes lieten zeer agressief en seksueel overschrijdend gedrag zien. Om maar even expliciet te zijn, vingers in de vagina van onze dochter stoppen, dwingen tot orale seks met jongetjes en meisjes van de klas. Als zij dit niet deed werd ze geslagen. De therapeut en onze arts hebben zich hogelijk verbaasd dat er door niemand van de ‘hulpinstanties’ naar dit gezin is gekeken. Daar moet iets faliekant mis zijn, zei de therapeut.

De gemeente Amsterdam zwijgt nog steeds in alle talen, en wast zijn handen in onschuld. De beleidsadviseuse en de coördinator seksueel kindermisbruik wilden nog niet eens met de therapeut van onze dochter praten. In een mail werd ons medegedeeld, dat 'als wij wilden dat er iemand met de gemeente ging praten die persoon hen maar moest bellen'. Dit geeft de onmetelijke arrogantie van de gemeente weer. Het gaat notabene om seksueel misbruik!!!! De ouders van de kinderen die in de klas van onze dochter hebben gezeten weten nog van niets!!! De PvdA steekt ook een mes in de rug van zijn eigen kiezers, er zijn ook allochtone kinderen misbruikt in de vorige klas van onze dochter. Dat mag natuurlijk niet naar buiten komen. Deze ouders hebben vanwege politiek-correcte gevoeligheden geen recht op de waarheid. Samira Bouchibti was woordvoerder Jeugdbeleid. Volgens haar wilde de PvdA probleemouders niet aanpakken, en deed de partij al snel alsof het 'met al onze kinderen slecht gaat'. De linkse partijen hebben hun mond vol van gelijkheid maar, oei de allochtone gemeenschap vertellen over seksueel misbruik in een 'gevoelig' stadsdeel gaat hen waarschijnlijk een stap te ver. Of je nu een Marokkaanse ouder, Turkse ouder, Chinese ouder of Nederlandse ouder bent, het is vreselijk als je kind wordt misbruikt. Je hebt het recht dat te weten. Als de school Signis de ouders niet wil inlichten, dan is het de taak van de gemeente. De gemeente verschuilt zich achter de onwelwillendheid van de school. Denken ze misschien dat onze allochtone burgers zichzelf niet in de hand kunnen houden? Dat is pas discriminatie! Wat denken ze eigenlijk echt over onze medelanders?

Signis school  (schooljaar 2010-2011) – Slotervaart – ‘gevoelig stadsdeel’ en daarom zwijgt de Linkse Kerk.

Au, zeer pijnlijke conclusie. Maar Samier gaat door: "Hun taboes en vooringenomenheid staan een realistische aanpak van veel problemen in de weg. De PvdA ziet niet dat de meerderheid van de allochtonen zich ook doodergert aan klaplopers onder de allochtone bevolking."

En natuurlijk: "Het zit natuurlijk in hun aard (...) om iedereen te pamperen." Kortom, een samenvatting van alle GeenStijl-topics ooit over de PvdA, maar dan geschreven door een Marokkaanse PvdA'er in boekvorm. De zielige mensen-industrie, het symbolische thee zuipen met probleemtuig, krachtwijken nog verder laten gettoficeren, de verslachtoffering van daders, het idealistische maar compleet naïeve maakbaarheidsideaal en de arrogante elitaire regenteske blik op de wereld. Samira was er in 2010 klaar mee, stapte zelf op en hakt nu met gestrekt been haar partij onderuit in een autobiografisch werk. Bouchibti is de zoveelste allochtoon die niet door de PvdA werd geholpen. Van treurige regencampagnes via Wouter's Angels naar totale deceptie. Voor mensen die echt wat willen veranderen in de samenleving is de PvdA nu eenmaal niet de beste optie. De PvdA is het homeopathische wonderwater onder de politieke partijen: arrogante zelfpromotie maar uiteindelijk steevast een diepe teleurstelling. Dat hoort u dankzij Samira eens van een ander.

Johnny Quid | | Link |

               Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten