dinsdag 3 april 2012

Jeugdzorg in paniek over foute uithuisplaatsing

Commentaar van Ilja op 3 april 2012:

Aan iedere kneus van jeugdzorg die dit leest, Russiche, Letse overheids instanties gaan zich hiermee bemoeien, dus maak je borst maar nat, jullie zijn aan hun burgers gekomen ( terwijl die burgers nooit iets misdaan hebben ).


Kinderstelend bemoeibedrijf Jeugdzorg heeft het zweet in de bilnaad van deze video van een schrijnende uithuisplaatsing. Vooral omdat bleek dat Jeugdzorg Gelderland bewust heeft gelogen door de gezinssituatie bij de rechter negatiever voor te stellen dan deze daadwerkelijk is. En de bewijzen daarvan in dit dossiertopic opdoken. Je ongelijk toegeven, de betreffende medewerker wegens ziekelijk betweterige opvoedmoraal op straat schoppen en de uithuisplaatsing terugdraaien is echter niet bij Jeugdzorg op de vergadertafel gekomen. Liever voicemailden ze ons om een URL in te spreken en iets over privacy te mompelen. Volkomen zinloos, dus daarna volgde de voorspelbare brief (pdf) van hun advocaat. Iets met 'de eer en goede naam' (lol) van de medewerkers van Jeugdzorg. Maar wederom geen woord over hun eigen huichelachtige gedrag. Prima. Dan blijft het topic - na het doorstrepen van een paar namen - ook gewoon lekker staan. Ondertussen wordt halfbroer & klokkenluider Ilja overal vakkundig buiten gehouden: geen contact meer met tweeling Anna en Nick zolang ze door Jeugdzorg worden vastgehouden (en check ook die voorwaarden voor moeder: 'niets negatiefs over Jeugdzorg en de vader'. In die volgorde). Een dreigbriefje naar YouTube zorgde voor verwijdering van zijn originele video. Die dus HIERRR gewoon blijft staan. Jeugdzorg mag eerst tekst & uitleg geven over hun eigen dubieuze methoden om zich andermans kinderen toe te eigenen. De wetenschappelijke duiding hebben we alvast aan de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling overgelaten. Want die rekenen vandaag in een compleet rapport keihard af met Jeugdzorg, dat haar beleid baseert op 'angst voor incidenten' en een totaal versnipperd, door bureaucratie aangedreven zorgmallemolen. Zou het RMO nu ook advocatenpost ontvangen?

              Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse


1 opmerking:

  1. NOU,DAN MOGEN ZE DAT BIJ ONZE KINDEREN OOK KRIJGEN:""ZWEET IN HUN BILNAAD"'.WANT DAT WAS OOK EEN VOLLEDIG ONTERECHTE UITHUISPLAATSING.!!!!

    BeantwoordenVerwijderen