zaterdag 31 maart 2012

Belangrijkste verschillen tussen Al-Qaeda en Jeugdzorg

1. Al-Qaeda doet wel wat ze belooft.

2. Al Qaeda laat er geen misverstand over bestaan hoe ze werkelijk denkt over haar doelwit.

3. Al-Qaeda kent geen significante verschillen tussen haar reclameboodschappen en haar echte werkwijze.

4. Al-Qaeda maakt haar slachtoffers meteen af. Jeugdzorg laat haar slachtoffers in leven om ze psychisch te laten lijden.

5. Al-Qaeda heeft wél goed getraind personeel.

6. Al-Qaeda werkt niet samen met school, huisarts, GGD, CJG, consultatiebureau, je buren, je ex, je schoonouders en de Eerste Hulppost om haar doelwit binnen haar bereik te krijgen.

7. Al-Qaeda maakt mensen alleen bang als dat écht nodig is.

8. Al-Qaeda eist de verantwoordelijkheid op voor wat ze gedaan heeft.

9. Al-Qaeda staat wel officieel geregistreerd als terreurnetwerk.                        
       Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse


5 opmerkingen:

 1. ROFLOL, lekker fout, maar wel effectief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaahah......de ' kinderbescherming' kan hier nog een flink puntje aan zuigen....hahahah..... Het is tenslotte de 'al-qaeda' van Nederland die de ouders en familie terroriseert!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verwoord, maar wat ik niet begrijp is dat er al veel slachtoffers zijn gevallen in de afgelopen jaren, zijn er geen volwassenen die dit als kind zo ervaren hebben en dus een rechtszaak beginnen tegen deze organisatie(s)? Laat deze nu eens opstaan en van zich horen. Zij zijn nu volwassen en getuigen van waar het mis ging. Volgens mij gaat het vaak niet in het belang van het kind maar om macht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het helemaal met je eens. Het gaat vaak om de macht. En dat gaat lijnrecht in tegen het belang van het kind waar ze zo hoog mee van de toren blazen. Ze beschadigen kinderen (en ouders) willens en wetens om hun positie te handhaven en natuurlijk omdat het ze zo makkelijk wordt gemaakt door de wetgever.

   Er komen zo nu en dan slachtoffers naar voren die het als kind hebben meegemaakt. Kijk bijvoorbeeld op Dark horse Essays, het artikel 'Gerechtigheid is geen wraak'. Het blijft moeilijk om jeugdzorg veroordeeld te krijgen, omdat er zoveel schuldigen zijn in een kindermishandelingstraject van BJz over tien of vijftien jaar gemeten. Hoeveel instellingen en personen moet je aanklagen? De slachtoffers willen uiteindelijk erkenning van het leed dat ze is aangedaan en hebben na de hel van hun jeugd weinig trek in nog eens jaren van strijd.

   Verwijderen
 4. En een vergelijking met Sadam Hoessein is ook wel op zijn plaats. Als je niet doet wat ze willen word je ook als familie uit elkaar gerukt.

  so sad

  BeantwoordenVerwijderen