dinsdag 27 maart 2012

Fax aan het AMK – leugens over de scholengeschiedenis


In de zedenzaak rond de Signisschool in Slotervaart, loopt de afwikkeling van het onrecht dat ons gezin is aangedaan, nog niet bepaald van een leien dakje.

De grote dwarsligger op dit punt van het traject (en ook op alle andere punten van het traject)  is het AMK, dat weigert zich te verantwoorden voor leugens in het AMK-rapport, het proberen tegen houden van de traumatherapie die wij hadden geregeld voor onze dochter (na misbruikt te zijn op de school) en het verzwijgen van contacten van het AMK met de gemeente en met de politie in het contactjournaal. (ronde tafelgesprekken waar ouders niet bij worden uitgenodigd)

Onderstaande fax ging op 10 maart 2012 naar het AMK kantoor, dat tot 19 maart de tijd had om er op te reageren. We zijn nu 8 dagen verder en het AMK zwijgt in alle talen... 


1 opmerking:

 1. We mogen natuurlijk niet uitgaan van de negatieve veronderstelling dat het een ordinaire vertragingstechniek is om het slechte werk dat zij gedaan hebben te verdoezelen.
  Laten we het vooral positief houden:
  Het AMK zal waarschijnlijk wel een wachtlijst hebben samengesteld voor alle mensen die hun dossier opvragen, om die lijst weg te werken zal de nodige tijd vergen.
  En tijd kost geld.
  Eerst heeft het AMK geld gekregen om een systeem op te zetten, waarbij gestoorde en gefrustreerde mensen alle gelegenheid krijgen, anoniem en ongelimiteerd te klikken en hun roddels te verkondigen.
  Nu zal het AMK wel weer geld nodig hebben hun dossiers op orde te krijgen, om enigszins te voldoen aan de rechten die deze instantie stelselmatig de gedupeerden van hun zieke systeem onthouden hebben.
  Ach, nu heb ik me alweer negatief geuit, dat hoort niet bij het ‘Nieuwe Welzijn’.
  Vooruit positief: Als de werkelijkheid van alle vuil en stof ontdaan is, zal toch eindelijk de waarheid boven komen? Ik ga weer poetsen. ’t Is lente.
  Ik wens jullie veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen