dinsdag 13 maart 2012

Doofpot zedenzaak Robert M.?Ex-Bvd'er Paul Herrie over Pedonetwerken en hoge ambtenaren (op ongeveer 2:00 minuten)


http://www.nujij.nl/algemeen/eerste-melder-robert-m-kreeg-boete-wegens-laster.16103364.lynkx#axzz1jvwI1GpD

Eerste melder Robert M. kreeg boete wegens laster


De eerste aangeefster die een melding deed tegen Robert M. en het Hofnarretje deed kreeg een boete van 1800 euro wegens laster en een vermaning van de burgemeester. Ze moest haar mond houden. Ze is er nooit voor gecompenseerd of in het gelijk gesteld.


Redactie Dark horse:

Als dit bericht op waarheid berust herkennen wij hetzelfde patroon als in onze zaak met de gemeente. In de zedenzaak rondom onze dochter (Signis school Slotervaart), zijn wij 14 maanden lang tegengewerkt door de gemeente. Onze zaak was een actieve doofpot. Wethouder Onderwijs en de Burgemeester wisten al van onze zaak vanaf februari 2011. Dit bericht bevestigt alleen nog maar meer de doofpotcultuur. Uit politiek correcte gevoeligheden zweeg men. Een zedenzaak waarbij allochtone kinderen zijn betrokken in Slotervaart wil je natuurlijk niet in de media hebben als gemeente Amsterdam. Na lang aandringen van onze kant en het telkens publiceren van informatie op de blog kon de gemeente niet anders dan ons te woord staan, maar dit ging niet van harte. Burgemeester Van der Laan gaat niet met ons in gesprek over het falen van verschillende instanties waaraan hij leiding geeft of verantwoordelijk voor is,  b.v. zedenpolitie. De ouders van de kinderen waar onze dochter bij in de klas heeft gezeten zijn nog steeds niet geïnformeerd (na 14 maanden) dat het eventueel ook met hun kind gebeurd kan zijn.

In Amsterdam bestaat een instantie met de veelzeggende titel, ‘Werkgroep ter voorkoming van maatschappelijke onrust.’ Bezien vanuit het perspectief van de leek kan dit opgevat worden als een werkgroep ter voorkoming van de mogelijkheid dat burgers erachter komen wat er werkelijk aan de hand is in hun stad en wat er speelt achter de schermen. Onder het mom van het voorkomen van volksopstanden kunt u als burger regelmatig niet beschikken over belangrijke informatie waar u recht op heeft. In de achterkamertjes wordt besloten wat wel of niet goed is voor uw geestelijke gezondheid. Wij noemen dat een doofpotcultuur.
              
           Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
 

3 opmerkingen:

 1. Daar alleen kan de haat nog wonen
  Daar alleen is het leven slecht
  Waar men stug en zonder blozen
  Het recht op recht van een ander ontzegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In 2006 al snoerde burgemeester Job Cohen in de Amsterdamse Robert M en Drentzaak een mevrouw de mond. Zij kwam aangifte kwam doen van kinder misbruik. Hij snoerde haar de mond met een boete van 1800 euro er boven op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zou fijn zijn als deze mevrouw zich zou melden. Want er is een duidelijk patroon te herkennen.Destijds was de rechterhand van burgemeester Cohen - jawel - gemeentesecretaris Erik Gerritsen. Kennelijk zat hij toen al op de zeer repressieve tour, om burgers te beschuldigen en te vervolgen (in dit geval van laster en smaad) als zij klagen over overheidsdiensten.

  Dat patroon zet Erik Gerritsen voort als voorzitter van BJAA. Zie het verhaal van de eigenaren van deze site, waar ook de ouders beschuldigd werden en vervolgd werden omdat zij klaagden dat de school en BJAA weigerden om sekueel misbruik op de school (speciaal onderwijs waar dit soort zaken notabene relatief vaak voorkomen) serieus te nemen nadat hun dochter was misbruikt. In plaats daarvan werden de ouders zélf beschuldigd van het misbruik met alle ellende, vernedering, pijn en intense verontwaardiging van dien. Deze site is daar het product van.

  Dan is er nog de zaak over de twee OTS-meisjes waar BJAA dus de voogdij over had maar niet wist dat zij zeer ernstig mishandeld en verwaarloosd werden. Waar notabene de hele buurt dat wist! Gevolg: de getuige dit met totaal goeie intenties BJAA op de hoogte heeft gesteld van de levensgevaarlijkse situatie van een van deze kinderen, is - jawel - vervolgd voor laster en smaad. En er waren zogenaamd geen andere buren die dit wisten. Terwijl echt overal in de buurt grote zorgen over deze kinderen bestonden terwijl BJAA en andere instanties ondertussen duizenden euro's per maand over de rug en de ellende van de kinderen verdienden zonder hen te beschermen.

  Dat is het patroon. En daarom zou het heel fijn zijn als deze mevrouw zich zou melden. Misschien is het tijd om namens meerdere Amsterdammers een zaak tegen de gemeente Amsterdam te beginnen wegens extreme repressie naar burgers die volkomen terecht klagen over falende overheidsdiensten. De terreur van de Amsterdamse ambtenarij van sommige van die diensten - waarvan Erik Gerritsen als voormalig topambtenaar de kroon spant - kan niet langer.

  BeantwoordenVerwijderen