donderdag 8 augustus 2013

Tussenstand Jeugdzorg Dark horse 8 augustus 2013

 
Jeugdzorg Dark horse is op 8 augustus 2013 de grens van 400.000 bezoekers gepasseerd. Na pauze van een paar maanden, zijn we toch doorgegaan als actieve blog, maar in een wat rustiger tempo.

Per dag lezen gemiddeld 500 mensen over de misstanden bij Bureau Jeugdzorg, de William Schrikker Jeugdbescherming, het Leger des Heils-jeugdzorg, de Raad voor de Kinderbescherming, de toe-eigening van de EKC’s door Bureau Jeugdzorg als drang/dwangmiddel, de Ouder & Kindterreur (OKA) in Amsterdam, de alsmaar verder groeiende meldingshysterie in ons land, het ontbreken van waarheidsvinding en de aankomende ramp van de transitie.


Er zijn 1257 berichten geplaatst bestaande uit artikelen van Dark horse, ingezonden stukken, BJz-nieuws uit de media, internetfilmpjes, brieven aan kamerleden en beleidsmakers, officiële stukken, interviews, casussen, commentaren van lezers (5414), aforismen, gedichten en spotprenten.
Jeugdzorg Dark horse is een permanent platform om ouders een hart onder de riem te steken in de strijd tegen leugen en onrecht in de kinderbeschermingsindustrie.

Wij berichten over de schandalige manier waarop ouders en kinderen behandeld worden in een systeem dat meer haar eigen belangen behartigt dan dat van de jeugdigen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten