dinsdag 13 augustus 2013

Open Your Eyes! - Stealing our children all over the world


 

1 opmerking:

 1. Het begint met dat ouders hun kinderen naar school sturen en zeggen, goed luisteren naar de juf hoor! Dat is het begin waar de ouders hun kinderen leren dat niet het kind naar zichzelf moet luisteren maar de eigen wijsheid moet onderdrukken en in de plaats hiervan die van een vreemde overneemt.
  Van vijf jaar tot minimaal 18 jaar is 13 jaar, dag in dag uit horen dat je als mens geen wijsheid hebt, dat je moet gehoorzamen, dat anderen het beter weten, dat je moet luisteren naar autoriteit.

  Politie is tot zo'n autoriteit gemaakt, de kerk is tot zo'n autoriteit gemaakt, de school, de werkgever en ook jeugdzorg....

  Waar het om gaat dat mensen tot het besef komen dat zij de autoriteit van hun eigen leven in handen dienen te nemen.
  Als je zelf de autoriteit over je leven voert, dan ga je keuzes maken, dan ga je onderzoeken. Als iemand dan roept dat jeugdzorg de autoriteit heeft inzake kinderen en opgroei problemen, dan ga je dat eerst onderzoeken, neem je niets voor waar aan totdat je het onderzocht hebt.

  Je gaat toch niet het kostbaarste wat je hebt, blindelings toevertrouwen aan een vreemde, omdat een a u t o r i t e i t zegt dat het goed is?

  Onderzoek alles, vertrouw op jezelf en behoudt het goede.

  Charles

  BeantwoordenVerwijderen