zondag 15 juli 2012

Schokkend - BJZ laat kleinkind bij veroordeelde pedofiele opa wonen!


http://www.youtube.com/watch?v=cYEJVbq5yX4

http://www.youtube.com/watch?v=3l2u3orxkec

Redactie Dark horse: Alle klassieke elementen van het Jeugdzorgmisstand komen hier voorbij:

1. De zorgen van vader over een reëel gevaar voor het kind worden lange tijd genegeerd door BJZ, totdat het fout gaat.

2. BJZ laat zich voor het karretje spannen van één van de ouders (in dit geval de moeder)

3. De fout van BJZ wordt verdoezeld door geleidelijk aan de aandacht te verplaatsen van de pedofiele opa, waar BJZ te laat op reageerde, naar de ‘ruzie’ tussen de ouders. Jeugdzorg moet zich wederom dood schamen.5 opmerkingen:

 1. Robert Slis, Rotterdam15 juli 2012 om 20:56

  Dus lezen kunnen ze ook al niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, inderdaad grote misstanden, zeker als je ook nog wat 'inside info' kent....
  Ja en ook deze vader moet, door BJZ, koste wat kost, het zwijgen worden opgelegd, zijn video's moeten weg, wat hij zegt mag niet, de verantwoordelijke BJZ-medewerkers 'jeugdbeschermers' mogen niet genoemd worden...

  Hij is niet de enige:
  - Sven moet ook het zwijgen worden opgelegd..
  - Met mijzelf zijn ze al jaren bezig: lukt het niet als een of ander crimineel, dan maken ze me wel zwart dat ik 'verkeerde adviezen zou geven'...(vindt BJZ/Rvdk!)
  - Jan Hop (ouder ondersteuner) is zelfs voor een paar jaar via de rechter het zwijgen opgelegd als ouder-ondersteuner...
  - Ook ik kreeg op 2-7 een dreigbrief van een BJZ_directeur om een naam uit mijn link te verwijderen... ik had de 'jeugdbeschermer' (Tobias B.) te nadrukkelijk genoemd...
  - Edwin Lauxen (www.jeugdzorgbeleid.nl) wordt met van alles bedreigd voor het naar buiten brengen over wat er met zijn kinderen gebeurt is....

  Zo, u ziet wel: er wordt alles aan gedaan om misstanden van 'jeugdzorg' buiten de publiciteit te houden en kritische ouders wordt het zwijgen opgelegd.

  Nico Mul

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks dat bedreigen van belezen ouders welhaast gewoon genoemd kan worden, helaas, dreigt BJZ ook diegenen die de misstanden (gedocumenteerd dus waar) openbaren.
  Zie maar de reacties onder http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/07/jeugdzorg-dark-horse-ontvangt-eerste.html !

  Over omgangsfrustratie: zie: http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/07/het-belang-van-het-kind.html over omgangsonderzoek.

  Verwijs voor een naam van een dader-gezinsvoogd naar de uitspraak met een LJN-nummer, dat de rechtbanken openbaren met naam van de zogenaamde professionals van BJZ/AMK/CJG/RvdK.
  Zelf publiceren met initiaal voor de achternaam, zoals gewoonlijk bij criminelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Dark horse,

  Bedankt voor het plaatsen van het filmpje (zie ook de overige delen).
  Iedereen mag weten hoe de instanties in Nederland te werk gaan, zeker als een vader voor zijn rechten opkomt en stappen durft te ondernemen voor zijn veiligheid van zijn dochter zoals klantencommissies en de Nationale Ombudsman(zie dossier 2011/015).

  Momenteel ben ik het gezag kwijt, waarom?
  Ik ben het niet eens dat een kind terug geplaatst word in een gevaarlijke situatie zoals gevaren drugs,omgang met het criminele circuit en niet te vergeten een kindermisbruiker. Nooit word er een kind in contact gebracht met een misbruiker, in deze zaak wel (dat is belangrijker dan contact met der vader)!!!

  Ik zie me kind momenteel niet,de reden??? Chantage.
  Ik laat me niet chanteren zeker niet door Bureau jeugdzorg.

  Momenteel ben ik een nieuw filmpje voor aan het bereiden. A.s woensdag heb ik wederom een klachtencie en afwachtend hoger beroep van het ontzetting gezag.
  Zodra dit bekend is zal ik de mensen op de hoogte brengen.

  Gr,

  Patwort

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk ik zie een bekende link naar jou film materiaal ;-) en ja als BJZ het te zwaar aan worden is...dan stappen ze van je af....mijn ervaring is dat een Jeugdzorg die kinderen moet beschermen, dit niet doet en achter de feiten aanloopt....nog sterker ze zetten je ex en jou tegen elkaar op door foute informatie te delen.

  Ik ben van ze af !!!! wat ben ik blij, alleen Jeugdzorg in het vrijwillige casus heb ik dan...maar ik zal een ieder blijven steunen en de films blijven staan zolang nodig is.......de waarheid mag naar buiten komen en blijkbaar wordt de waarheid flink afgeschermd door de regering omdat er te veel belangen en geld op het spel staan

  BeantwoordenVerwijderen