vrijdag 6 juli 2012

Opgelucht ademhalen?

Update 22 december 2012


Ik kom niet meer op bezoek 

Ik wilde even aangeven dat ik niet meer op de bezoeken kom, zolang deze worden begeleid door de WSJ. Na de uitlatingen van M de V. (gezinsvoogd) op 20-12-2012 , waardoor mijn moeder van 67 die haar kleinkinderen bezocht danig van streek was. Ze zou haar kleinkinderen pas weer na anderhalf jaar zien, dit werd op het laatste moment verboden door M. de V.
 
Verder vind ik het een schande dat ze mijn ex W. L
. die ook verdachte is in de Amsterdamse zedenzaak, mijn twee zoons wel Martin en Willy onbegeleid mag bezoeken. De zedenpolitie verdenkt hem aan alle kanten, maar bij gebrek aan bewijs loopt die nog vrij rond. 

Misbruikt door Robert M

Hij heeft ook 11 maanden bij Robert M en partner Richard van O. ingewoond. Dit was na onze scheiding. De documenten heeft de zedenpolitie. Richard van O. ging al ver voor 1998 met W. om. Mijn zoon Martin die nu in een instelling (Lijn 5) woont op valse gronden, geeft aan bang te zijn voor zijn vader en daar doen jullie niets aan.
 

Jullie moeten de ogen uit jullie hoofd schamen. Ik ben oppasmoeder, oma en die zijn wel veilig bij mij? Jullie zitten er dan toch ook niet bij? Als ik mijn bloedeigen kinderen bezoek wordt ik behandeld als een crimineel, ik mag alleen over bepaalde zaken praten en als ik ‘buiten mijn boekje’ ga wordt dat afgestraft.   

In ‘het belang van het kind’ 

Ik ben helemaal klaar met de Wlliam Schrikker Jeugd ’bescherming’. Bij de naam alleen al kruipen mijn kinderen in elkaar. Firma list en bedrog met al hun vieze, smerige leugens waar ik me niet tegen kan verdedigen. Jullie waren erop uit om kinderen te roven, te onthechten van hun eigen familie. En dat is in ‘het belang van mijn kinderen’. Ongelofelijke leugenaars zijn jullie!  

Er zijn geen woorden voor. Mijn kinderen zijn op een smerige leugenachtige manier van school geplukt. Ik vroeg om hulp voor mijn kinderen nadat ze beiden misbruikt waren door Robert M. Er werd aangeraden om ze voor hun traumabehandeling een half jaar te observeren in een VIC unit.

Hechtingsstoornis 

Na een half jaar zouden ze thuiskomen, maar ‘plotseling’  hadden ze een hechtingsstoornis en werden in een instelling geplaatst, waar ze vele malen wegliepen. De kinderen willen zó graag naar huis! Ik was samen met Jeugdzorg Dark horse bij de uitspraak van Robert M. Deze man die mijn kinderen dit heeft aangedaan is opgesloten, maar ik en mijn kinderen ook. Mijn leven is door jullie kapot gemaakt. De kinderen hebben overigens nog steeds geen traumabehandeling gekregen voor het seksuele misbruik. Daar gaven jullie geen toestemming voor.

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.
Alleen heb je te kampen met een rechter die niet aan waarheidsvinding doet en uitgaat van  een leugenachtige gezinsvoogd. Terwijl ik al de feiten die dit weerleggen kan bewijzen. Wat de WSJ zegt is niet waar.

Fijne kerst
 
Maar het komt aan het licht, al zou het mijn laatste adem kosten.
Want mijn kinderen zijn mijn alles!!!
Verder wil ik je fijne feestdagen wensen WSJ.

Moeder van Willy en Martin

Update 12 oktober 2012:

In februari 2012 constateerde ik bij Martin eczeem op zijn binnen armen. Ik heb gevraagd of Lijn5 naar een dermatoloog wilde gaan. Dit hebben ze niet gedaan. Ze zijn in juli 2012 bij de dokter geweest. Hij heeft nu overal korsten, van 4 mm. Geel en groen. Het ziet er vies uit, ze laten dit zover komen totdat mijn zoon haar uitval krijgt. Hij wordt dan ook erg gepest op school. Hij zegt; “mama ‘s avonds lig ik in mijn bedje te huilen” Hij heeft het tot op zijn piemeltje toe ook korsten. Hij heeft weer een blauw oog en was gevallen op zijn rug. Vorige week waren nog twee grote plekken te zien. Martin was erg naar binnen gekeerd en timide. Mijn zoon heeft eczeem op zijn  ogen, oren, handen armen benen.

Na maanden van aandringen, is de instelling bij de dermatoloog geweest. Ze hebben 2 weken terug medicatie gekregen en gebruiken niet eens de spullen die de dermatoloog voorschrijft.  Mijn kind heeft haaruitval, ik ben geschokt. Mijn zoon Willy zat ook onder de blauwe plekken. Ik heb dit ook aan de politie doorgegeven die een onderzoek is gestart, nadat Martin opnieuw was weggelopen.  De eerdere blauwe plekken heb ik gefotografeerd en aan de politie laten zien.


Moeder van Martin en Willy
In de Telegraaf van vandaag;

http://www.telegraaf.nl/binnenland/12503791/__Vermiste_Willy__10__terecht__.html


(Deze foto is notabene zelf door moeder gemaakt, om Lijn5 te laten zien dat het niet ging met haar kind!)


RTV Noord Holland heeft de vader van Willy en de stiefmoeder (Gooische Joyce Ligthart) geinterviewd. Die komen over alsof ze heel erg bezorgd en zeer betrokken zijn bij Willy. De werkelijkheid is dat ze Willy en de andere zoon 2x hebben bezocht en daarvoor hebben ze 4 jaar lang niets van zich laten horen. Vier jaar lang hebben beide zoons hun vader niet gezien. Vader was vroeger bevriend met Richard van O. voordat deze Robert M leerde kennen. En later werden vader en Robert M vrienden. Moeder  komt eerder terug uit Australië, ze was daar plotsklaps naartoe omdat een familielid ziek is. Moeder komt nu eerder terug naar Nederland. Zie link hieronder interview met vader en stiefmoeder:

http://www.rtvnh.nl/nieuws/82989/10-jarige+Willy+uit+Driehuis+vermist+[video]


Vermiste Willy (10) terecht Van onze correspondent


DRIEHUIS -  UPDATE 12.04 uur

De 10-jarige verstandelijk beperkte Willy Ligthart uit het Noord-Hollands Driehuis (gemeente Velsen), die vermist was, is terecht.

De politie maakte zich ernstig zorgen. Het jongetje liep dinsdag, voor zover bekend in een normale gemoedstoestand, weg bij instelling Lijn5 en sinsdien werd taal noch teken van hem vernomen.
„We hebben geen signalen ontvangen en dat is best wel zorgelijk’’, liet een politiewoordvoerder van het korps Kennemerland weten. Er kan echter opgelucht ademgehaald worden, want het jongetje is vandaag aangetroffen in Enkhuizen.


Redactie Dark horse: Dat opgelucht 'adem halen' mag sterk betwijfeld worden. Jeugdzorg Dark horse kent deze zaak goed en weet dat dit jongetje al meerdere malen is weggelopen (zo'n 6 keer in korte tijd) evenals zijn broertje die op dezelfde instelling woont in een ander huis, vijftig meter verderop. De kinderen lopen onafhankelijk van elkaar weg. Beiden geven regelmatig aan naar huis te willen en hun moeder te missen. De foto die hier in de Telegraaf te zien is, werd genomen ten tijde van de medicatie die het jongetje kreeg (waar moeder later een einde aan heeft gemaakt) wat duidelijk in zijn gezicht te zien is. Hij heeft daar een ongezonde gelaatstuitdruking en hij is erg wazig. Het broertje van de jongen verklaarde dat het kind zo suf was, dat hij zijn eigen broertje niet meer herkende!

De kinderen werden 2 jaar terug vrijwillig uit huis geplaatst, maar de behandeling voor seksueel trauma (Robert M.) die beloofd was, kwam er nooit. Nu verblijven de kinderen onvrijwillig op de instelling (en niet alleen juridisch). Elke gelegenheid om er weg te komen, grijpen de kinderen aan. Ze verklaren uren lang op hun kamer te zitten waar zij zich stierlijk vervelen, ze hebben geen 'vrijheden', er is pestgedrag van andere kinderen en ze worden regelmatig in de rustruimte gezet. Vooral ten aanzien van de andere zoon, die hier niet wordt getoond, verbaast moeder zich zeer over de frequentie waarmee de jongen in de rustruimte wordt gezet. Moeder:'Hij was juist de meest rustige van mijn kinderen.' Wat het meest kwalijke is van de manier waarop er met de kinderen wordt omgegaan, is dat het 'moeilijke gedrag' door de instelling het liefst met medicatie bestreden wordt, terwijl niemand er bij stil staat dat dit gedrag zeer waarschijnlijk zijn wortels heeft in het seksuele misbruik waar de kinderen mee te maken hebben gehad. De zedenpolitie heeft gevraagd de kinderen te mogen onderzoeken, maar dit werd door de WSJ geweigerd!

De moeder van de kinderen is inmiddels uit het ouderlijk gezag ontheven op basis van een volstrekt ondeugdelijk dossier. Hoger geplaatsten bij de William Schrikker Jeugdbescherming die hierover van te voren waren ingelicht, hebben niets gedaan om dit schijnproces tegen te houden. Daarbij werd tijdens de zitting duidelijk dat de kinderrechter vier handen op één buik was met de WSJ. De kinderen zijn beiden zeer ongelukkig bij Lijn5 en het wachten is nu op de volgende uitbraak, misschien dan met een minder 'goede afloop'...

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/05/je-kind-gedag-zeggen-bij-de-wsj.html

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/05/maffiapraktijken-van-de-william.html

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/06/maffiapraktijken-van-de-william.html
         Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
C http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html


14 opmerkingen:

 1. Wie o wie gaat er hier in godsnaam een einde aan maken. Ik moest mijn kind van 2 tegen haar moeder beschermen. Jeugdzorg en de Raad 15 voogden en 3 onderzoeksbureaus, PPAB, Fora en Ambulatorium wisten niet eens wat mijn ex mankeerde. Het bleek uit onderzoek dat ze een borderliner was. Iets wat ik al 3 jaar aan het roepen was. Maar ik werd gewoon uitgelachen.

  En ondanks dat Jeugdzorg heeft geblunderd en ik volgens 2 voogden meer dan voldoende capaciteiten heb om mijn kind op te voeden krijg ik haar niet terug. Sterker nog ze doen er alles aan om mij en mijn dochter uit elkaar te houden door middel van beslissingen die niet uit te leggen zijn. Deze beslissingen zijn voor mijn dochter psychisch en opvoedkundig niet goed en dus ook niet goed voor mij. Het is nu zo erg dat ik voor mijzelf een aanvraag voor een crisisopvang heb moeten doen na 5 jaar Jeugdzorg, advocaten, de raad en andere aanverwanten instanties. Ik trek deze ellende niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hou alsjeblieft vol. Voor je dochter. Jij bent de enige die vecht voor haar en haar welzijn. Zie ook www.stichtingkog.info. Zeker te weten zijn er daar mensen die je kunnen helpen.

   Verwijderen
 2. Er bestaat geen voogd als er een ouder met gezag in leven is.
  Bij OTS en UHP is er sprake van een 'gezinsvoogd' met slechts beperkte wettelijke mogelijkheden als die eerlijk is.
  BW1:258-260!

  Zoek een echte jeugdzorgadvocaat die weet hoe BJZ insinueert en liegt om de rechter te bespelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste eerlijke gezinsvoogd moet ik nog tegenkomen. Ze hebben mijn ouderlijk gezag geschorst, omdat ik niet wilde tekenen voor een indicatiebesluit. Niet alleen heb ik zorgen over mijn eigen kinderen, maar om meerdere kinderen die daar verblijven.

  Mijn Willy is niet de enige waar het mis bij gaat. De kinderen zijn stil en durven niets te zeggen. Echt, bizar hoe daar met kinderen omgegaan word. Willy wil naar huis

  Ze geven hem medicatie en hij zit dagelijks in de rustruimte of op zijn kamer. Naar school gaat hij nu niet. Hij krijgt daar ZMOK onderwijs terwijl hij een hoger niveau heeft. Willy en zijn broertje zouden immers trauma therapie krijgen voor het misbruik van Robert M. Ze zouden 6 maanden ter observatie weggaan.

  Ze zijn nu al bijna 2 jaar weg, en geen dag meer thuis geweest. Willy en M. hebben veel vriendjes en vriendinnetjes in Enkhuizen.

  Maar het lijkt wel of er geen belang voor kinderen meer bestaat, ze hebben al onze rechten geschonden. Elke keer krijgen we weer een nieuwe verassing. Ze verzinnen iedere keer weer wat nieuws. Maar deze mamma zal strijden tot ze er bij neer valt!!!

  Moeder van Willy Ligthart

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verschrikkelijk
   .... ken het!

   Verwijderen
  2. Ik weet hoe ze te werk gaan met hun leugens en uitspraken als: wij doen niet aan waarheidsvinding. Heel veel sterkte!!!

   Verwijderen
 4. Ik wens alle ouders veel sterkte en doorzettingsvermogen, je bent niet alleen, en we weten hoe dat toegaat ook al geloven ze je niet.
  Het zijn allemaal onwaarschijnlijke verhalen die aantonen dat hier niet het belang van het kind een rol speelt. Organisatiebelang, ondeskundigheid, tunnelvisie, ......vult u maar in, maar juist de kinderen zijn hier de dupe van.
  Het gaat om je kinderen dus je kunt je niet eens je wanhoop permitteren maar je gaat door. Hoe is dit toch mogelijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. https://twitter.com/Bonusje/status/235031640278179840 #Klokkenluideronline @Jeugdzorgbeleid @Het_OM @nrc_next @politieaa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was de enige ouder met gezag en toch al vele voogden versleten! Als je niet meewerkt of voor je rechten opkomt, cq mondig wordt gaan ze dreigen je uit de ouderlijke macht te zetten!!! Gelukkig zijn de rechters (vooral in Den Haag) een beetje wakker geworden en wordt BJZ niet altijd meer op voorhand geloofd. Als ik een tip mag geven: MR Janssen van Janssen Ohlenroth en partners uit Leiden kent BJZ door en door; een betere advocaat had ik me niet kunnen wensen!!! Na 12 jaar vechten en onrecht mocht het recht aan zijn kant zegevieren!!!

  Sigrid van Barlingen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. We moeten infiltreren in deze instellingen en bewijs verzamelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe is het nu met Willy en zijn broertje? En met mama? Denk, mensen, denk! Hoe stoppen we dit? We zullen ons en masse en zeer aktief moeten verenigen. Een 24/7 meldpunt uhp openen en ouders fysiek, in aantallen, moeten helpen verzetten tegen uhp. We moeten ons niet meer wèg laten zetten! We moeten, als groep, overal waar nodig verzamelen, als een soort Pieter Storms, voor deuren van dit soort slachthuizen blijven, net zolang tot onze kinderen vrijgelaten worden van dit soort illegale kidnaps! Dan maar gearresteerd. Dan maar politie erbij. Dan maar! Iedere keer opnieuw. We moeten wèrkelijke aandacht gaan creëren. En als de rechterlijke macht ons dit op alle 'nette' en wettige manieren onmogelijk maakt, wat rest ons dan nog? Ik sta ook niet te springen om 'geweld', maar dit moet stoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het helemaal met je eens!!! Dit MOET stoppen! We moeten samen met iedereen 1 front creëren net zoals in andere landen, zodat dit een internationaal schandaal word zodat die vuile varkens gestopt worden. Maar wie durft en doet mee?

   Verwijderen
  2. Laat maar weten hoe....

   Verwijderen
  3. Is er geen nationaal platform van ouders en organisaties die als gezamelijk front dit soort praktijken regelmatig onder de aandacht van de politiek brengt en vraagt om verre-gaande reorganisatie van instanties die met ons belastinggeld zichzelf "bestaansrecht" toekennen?

   Verwijderen