woensdag 18 december 2013

Tussenstand Jeugdzorg Dark horse 18 december 2013


Jeugdzorg Dark horse is vandaag de grens van 500.000 bezoekers gepasseerd.
 
Per dag lezen gemiddeld 700 mensen over de misstanden bij Bureau Jeugdzorg, de William Schrikker Jeugdbescherming, het Leger des Heils-jeugdzorg, de Raad voor de Kinderbescherming, de toe-eigening van de EKC’s door Bureau Jeugdzorg als drang/dwangmiddel, de Ouder & Kindterreur (OKA) in Amsterdam, de alsmaar verder groeiende meldingshysterie in ons land, het ontbreken van waarheidsvinding, het ontbreken van borging van de rechten van ouders bij de aankomende jeugdwet, de loze beterschapbeloften van jeugdzorgbestuurders, het voortdurende machtsmisbruik en de aankomende ramp van de transitie. 

Er zijn 1465 berichten geplaatst bestaande uit artikelen van Dark horse, ingezonden stukken, BJz-nieuws uit de media, internetfilmpjes, brieven aan kamerleden en beleidsmakers, officiële stukken, interviews, casussen, commentaren van lezers (6207), aforismen, gedichten en spotprenten. Wij danken iedereen die hier aan heeft bijgedragen. 

Jeugdzorg Dark horse is een permanent platform om ouders een hart onder de riem te steken in de strijd tegen leugen en onrecht in de kinderbeschermings-industrie. Wij blijven berichten over de schandalige manier waarop ouders en kinderen behandeld worden in een systeem dat meer haar eigen belangen behartigt dan dat van de jeugdigen.  

4 opmerkingen:

 1. Jullie doen goed werk Ranada en Sven, jullie zijn het licht in donkere dagen voor veel ouders.

  Ergens hoop ik dat jullie site/bloq snel niet meer nodig zal zijn, want dat zou immers betekenen, dat Jeugdzorg Nederland goed functioneert en dat waar er wel eens een fout gemaakt word. Deze herstelt en rechtgezet is.

  Helaas is er nog een lange weg te gaan vrees ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal! Een indrukwekkende prestatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Keep up the good work. Ik denk dat jullie voorlopig nog wel blijven schrijven, dat zal niet zo maar veranderen. Geld is jeugdzorg's toverwoord. Helaas zullen er nog veel kinderen de dupe worden van dit gewetenloze systeem. Klokkenluiders hebben we dan nodig. De verandering zal moeten komen van boven, dus de kinderrechters moeten hun werk eens echt gaan doen en niet klakkeloos hun tijd uitzitten. Eens echt luisteren en horen dat jeugdzorg steeds dezelfde preek houdt. De rechters zijn het dak dat is zo lek als een mandje, daarom is het huis van binnen drijfnat dus het dak moet veranderd worden dan gaat het anders worden. Jongens hou je taai, ga door met je werk, helaas maar jullie zijn nodig, hard nodig, dank je.

  Bob Cohen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aangezien de Nederlandse overheid zich in het zogenaamde jeugdrecht gedraagt als een criminele organisatie lijkt het gerechtvaardigd om na te denken over het opzetten van een Nederlandse bevrijdingsbeweging voor het starten van een vrijheidsstrijd voor kinderen en ouders.

  BeantwoordenVerwijderen