donderdag 13 maart 2014

Vooruitblik op 19 maart - BrusselBeste lezers,

Voor iedereen die van plan is om mee te doen aan de demonstratie op 19 maart 2014 in Brussel, de dag dat Ilja voor de tweede keer gehoord zal worden door de Europese Commissie voor petities, waar ook andere indieners aanwezig zullen zijn (vooral uit Engeland) om over de misstanden in de jeugdzorg te vertellen, zijn er een paar dingen goed om te weten.

http://punishmentwithoutcrime.wordpress.com/2014/03/11/bracing-for-brussels-individual-petitioners-and-3-mins-on-behalf-of-1000s-of-children-screaming-to-be-heard/

http://philthompsonfamily.wordpress.com/2014/03/12/bracing-for-brussels-individual-petitioners-and-3-mins-on-behalf-of-1000s-of-children-screaming-to-be-heard/

De demonstratie georganiseerd door Stop Child Traffic Now en Jeugdzorg Dark horse is van 8:30 – 10:00 uur op het grote plein bij het Altiero-Spinelli gebouw.

De hoorzitting van Ilja begint om 9:00 uur en zal duren tot na de demonstratie. De Engelse indieners van de petitie hebben een perskamer gereserveerd, waar zij na afloop van de hoorzitting de pers te woord zullen staan.
 

The meetings will take place in room P4B001 of the Paul-Henri Spaak (PHS) building and will be web-streamed on the European Parliament´s website.
Press conference at 12.30 same building, room B0014.

Namens Jeugdzorg Dark horse zal Ranada van Kralingen een toespraak houden over de misstanden in de Nederlandse jeugdzorg. De demonstratie en de hoorzitting staan los van elkaar, maar vinden gelijktijdig plaats, buiten op het plein en binnen in het Paul Henri Spaakgebouw.

Voor Nederlandse demonstranten zijn er T-shirts met opdruk te bestellen bij Jeugdzorg Dark horse.

Kosten: Voorkant bedrukt €6,-, voor- en achterkant bedrukt €8,-. Als u een T-shirt bij ons bestelt en het bedrag overmaakt, kan het met bijkomende verzendkosten worden opgestuurd, of het kan zonder verzendkosten op de dag van de demonstratie worden ontvangen in Brussel.

Voorbeeld van het T-shirt:


Tekst voorkant: NO Faith in Dutch Family law – Shame on Holland (vert. Geen vertrouwen in het Nederlandse familierecht – Schaam je Holland)

Tekst achterkant: Geen recht in het Nederlandse familierecht – Jeugdzorg Dark horse

[Deze t-shirts zijn natuurlijk niet alleen te gebruiken op deze demonstratiedag, maar kunnen ook gebruikt worden bij toekomstige evenementen gericht tegen de misstanden in de jeugdzorg.]

Bestellen: stuur een mail naar jeugdzorg-darkhorse@hotmail.com o.v.v. T-shirt, uw maat S,M,X,XL,XXL, adres en hoeveel u er wilt bestellen. (Geef hierbij aan of u het t-shirt thuis wilt ontvangen of op de dag van de demonstratie in ontvangst zal nemen.)

Jeugdzorg Dark horse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten