maandag 24 maart 2014

Verslag van de bijeenkomst in Brussel - deel 3


Op 19 maart 2014 was Jeugdzorg Dark horse aanwezig bij de tweede hoorzitting van Ilja Antonov. (Foto: Ranada van Kralingen en Ilja Antonov) Ilja en zijn moeder vechten al twee jaar voor de terugkeer van zijn broertje en zusje Anastasia en Nikolai. Op onze blog hebben wij hier meerdere malen aandacht aan besteed.

De hoorzitting van het Comité voor Verzoekschriften (PETI) begon om 9:00 uur. We hadden ons met een aantal Nederlanders verzameld voor het Altiero Spinelli gebouw. Nederlandse supporters demonstreerden buiten. 

Niet lang daarna kwam er een grote delegatie Engelsen herkenbaar aan hun caps met de tekst: S.C.O.T. UK - (Stolen Children of the UK). Er werd al gauw goed contact gelegd tussen de Nederlanders en Engelsen. We hadden aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. We wisten allemaal waar het die dag om ging; onze kinderen Nederlands, Engels, Pools, Portugees of Russisch worden ons ontnomen op basis van leugens. In Engeland is er geforceerde adoptie. Als je kind eenmaal geadopteerd is heb je geen recht meer om je kind nog te zien.
Laila Brice verloor haar dochtertje Katya aan de Social services. Tijdens de hoorzitting liet een Europarlementariër die tevens psycholoog is zich uit over de werkwijze van Jeugdzorgmedewerkers. Hij sprak over jeugdzorgwerkers die tegen de dochter van Laila hadden gezegd: “Je moeder houdt niet meer van je”. Jeugdzorg Dark horse heeft dit soort verhalen ook van Nederlandse ouders en ouderondersteuners gehoord. Jeugdzorg en/of de pleegouders zetten het kind op tegen de ouders of tegen één van beiden. In de zaak Jordy (Ada Busman haar kleinkind) weten we dat kleine Jordy van de instelling waar hij verbleef moest kiezen of hij een kadootje van zijn moeder of vader wilde aannemen, waardoor er bewust een loyaliteitsconflict bij het kind werd opgeroepen. Dit is geestelijke kindermishandeling door Jeugdzorg.De Roemeense Europarlementariër Victor Bostinaru, die tijdens de eerste hoorzitting in de zaak Ilja op 20 februari 2013 Nederland een flinke veeg uit de pan gaf, deed deze keer ook een flinke duit in het zakje.Na afloop van de hoorzitting hadden we ons verzameld voor de persconferentie. Ik heb gesproken met de cameraman van de Portugese televisie. Zij waren bezig met een item over een Portugees echtpaar dat hun kinderen verloor aan de Engelse jeugdzorg. Nadat dit echtpaar de volgende dag in Engeland terugkeerde van hun bezoek aan de Europese Commissie van petities, zijn ze gearresteerd. In Engeland is het verboden om over je kinderen te praten als ze eenmaal uit huis zijn geplaatst. Een paar honderd ouders zitten in Engeland om deze reden in de gevangenis!! Engeland, u weet wel, waar we volgens voormalig Minister van Jeugd en Gezin André Rouvoet nog een voorbeeld aan zouden kunnen nemen!http://pedrofamily.wordpress.com/2014/03/21/the-pedros-are-free-but-without-mobile-laptop-id-cards-receipts-of-brussels-trip-even-tablets-of-their-children/

http://sicnoticias.sapo.pt/pais/2014-03-20-casal-portugues-ha-11-anos-no-reino-unido-perdeu-a-guarda-dos-filhos

2 opmerkingen:

 1. Belangrijke opmerking die wordt gemaakt:

  De Europese landen schenden de leer van de machtenscheiding nu de rechters en de uitvoerende instanties blijkbaar samenwerken/verweven zijn, en de wetgevers zijn nalatig bij het implementeren van Europese regelgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is duidelijk dat de kinderen als proefkonijnen werden en worden gebruikt. Staan we daadwerkelijk machteloos tegenover haatdragende rechters en jeugdzorgsadisten die tegenover ouders en kinderen een soort duivelachtige afkeer mogen uiten zonder gestraft te worden voor hun wandaden?

  Ouder zijn is een vloek, kind zijn is een straf zonder strafbare feiten.
  Al die vrouwtjes die nu zo vrolijk aan het zwangeren zijn ... heb meelij met ze, waar dan ook op de wereld waar jeugdzorg en sadistische rechters aanwezig en actief zijn zoals in Europa en VS. Australië net zo erg.
  Waar deze illegale kinderhandel via kinderrechters en jeugdzorg/RvdK/Justitie naartoe gaat ... Joost mag het weten. Pedofilie en kinderverkrachters zitten het meest in Europa, deze ongedierte gaan naar het Oosten om daar verder te gaan, ik vind het niet erg om al het ongedierte in Europa uit te maken voor verkrachters van onze rechtssysteem die dagelijks geschonden worden in ons continent.

  Wát is de reden dat de regering de wang toekeert als activisten hen om antwoord en verlossing vragen?

  BeantwoordenVerwijderen