dinsdag 18 oktober 2011

KRO De Wandeling - vrijdag 14 oktober 2011

Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Angelique vocht als een leeuw voor haar kinderen

vrijdag 14 oktober 2011

http://dewandeling.kro.nl/seizoenen/2011-2/afleveringen/14-10-2011/default.aspx

Angelique stemt in 2004 vrijwillig in met ondertoezichtstelling van haar kinderen door Bureau Jeugdzorg en denkt daarmee haar kinderen te beschermen tegen haar gewelddadige ex-vriend. Niets blijkt minder waar.
Ondanks meerdere veroordelingen voor mishandeling en belaging, stuurt de gezinsvoogd aan op omgang van de vader met de kinderen. Onder druk van de voogd stemt Angelique uiteindelijk toe in een bezoekregeling. Haar kinderen komen echter niet meer terug naar huis. Dan breekt een maandenlange strijd aan om haar kinderen terug te krijgen.


               Terug naar Alle artikelen Jeugdzorg Dark horse
  http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/alle-artikelen-jeugdzorg-dark-horse.html

1 opmerking:

  1. Zo vergaat het velen,die of aangifte doen van geweld door huidige-of ex-partner,of die kind juist willen veilig stellen,door geen omgang te bieden Enerzijds stelt men je verantwoordelijk voor potentieel geweld in de leefomgeving vh kind
    Anderzijds intimideren ze je er op los,omdat ze wel verwachten dat jij je kind wederom in dat geweld gaat storten a g v een opgelgde omgangsregeling.De enige oplossing is ALTIJD en ALLEEN maar HUN oplossing,maar die leidt 9 vd 10 keer tot OTS=UHP,en vooral als je nogal wat scherp van aard bent..
    Wat willen die hufters nou eigenlijk zou je denken....het antwoord is simpel:KINDEREN STELEN.
    Creating confusion,to fuck up your mind even more after.....

    BeantwoordenVerwijderen